fredag den 29. januar 2010

For meget af det gode...?!


"Rolig nu, rolig nu !!"

For meget af det gode... For meget af det gode...?!!?

Kan man i virkeligheden FÅ for meget af det go'e? Det skulle man jo sådan set ikke synes, vel? Men sådan er mine uger altså frem til vinterferien. Der er mange dejlige arrangementer - idag har jeg haft besøg af min erfa-gruppe i familieterapi. Vi mødes hveranden måned og udveksler personlig status *S* - og snakker faglige problemstillinger, ser terapisessioner på dvd o.l. Det er vildt hyggeligt - og givende... De er nogle dejlige og kloge kvinder!

Igår sang "mit" kor til en fundraiser for Børnehjælpsdagen - det var en fed oplevelse! Hele sidste weekend gik med åndedrætstræning. Imorgen er det 40 års fødseldag hos min go'este veninde.
I næste uge står den på fødselsdag for mindstepigen + børnefødselsdag + middag hos 2 dejlige kolleger, og en gyserfest i 2. klasse.... Pyyyyyh, siger jeg bare - man griber sig i at glæde sig til det hele er overstået!

Hvordan kan det være, at aftaler og arrangementer har det med at klumpe sig sammen på en måde, der gør at det kan være svært at glæde sig rigtig meget til en aftale? Det øver jeg mig i - men lige nu glæder jeg mig faktisk også til søndag, der er helt uden planer og drømmer om sofa, tæppe og knaldgod krimi!

tirsdag den 26. januar 2010

Meget mærkeligt firma...?!

Jeg synes egentlig at jeg til tider oplever mange mærkværdige ting... Men idag fik jeg brev fra Københavns Kommune... som jeg ellers ikke har tilknytning til, troede jeg...

Jeg fik 250,- tilbage for "fejlagtigt opkrævet p-afgift" ?! Det fremgår ikke af brevet hverken hvornår eller hvor denne p-afgift skulle være tilstødt mig, og så vidt vides har jeg ikke fået en parkeringsbøde i umindelige tider. (men indrømmet, der var engang...*S*)
DET er altså ikke overgået mig før... og det kommer altså på listen over ting, der kan få mig til at tænke: "Hmmmmmm..."

Som for eksempel dengang jeg så et skilt udenfor en mobiltelefonforretning, hvorpå der stod : "Håndfri bilmontering". Den tænkte jeg alligevel over i noget tid...?! For hvordan mon de gør det ? ;O)

Der har ikke meget tid til kreativitet, feng shui, eller blog i denne weekend... Men idag har jeg fået bestilt greb til mit chatol. Jeg har tøvet lidt, fordi de greb jeg havde spottet ret hurtigt, kostede 70,- kr. Pr. stk., vel at mærke! Men så var det godt, at Københavns Kommune spædede lidt til .... Sådan kan universet være så gavmildt ;o)

fredag den 22. januar 2010

Mere pip!

Idag har jeg været i den lokale bix - egentlig skulle jeg have været på opdagelse i genbrugsbutikken, men de har nu lukket om fredagen! Æv!

Den lokale "bix" er også en opdagelsesrejse - det er en virkelig bix! Der er alt - alt i kitsch, i særdeleshed også den utrendy af slagsen, små feer i snowglobes, plastblomster - man skal virkelig gå på opdagelse, for det er aldrig til at vide, hvilke skatte, der gemmer sig... Fuglene her var faktisk godt gemt bag disken. Damen måtte lede et stykke tid for at finde den røde, som hun (selvfølgelig) vidste,at hun havde! ;o)

...Egentlig var de tiltænkt mit fuglebur, men jeg ved ikke helt - jeg synes næsten, at de er for fine til at være spærret inde *S* Så nu må vi se hvor de får plads...

torsdag den 21. januar 2010

Jeg samler på...

go'e dage på arbejdet! Idag har været sådan en af slagsen, en dag hvor jeg kører glad hjem med overskud, hvor jeg føler, at min indsats gør en forskel, at jeg er god til det jeg laver. Det sker desværre ikke så tit, som jeg synes det burde...Jeg har i (lange) perioder de sidste 3 år været meget ked af mit job, og også af min profession. I de perioder har jeg drømt om at være bibliotekar, at åbne en gårdbutik med cafe, så jeg ku' bage kager dagligt *S* Ordet er vist udbrændt, og fornylig stødte jeg på et andet begreb, "kontaktkvalme". Det dækker den tilstand, hvor man undgår naboen i Netto, hvor man lader telefonen gå på svarer, selvom det er go'e venner, hvor man ikke orker at forholde sig til andre mennesker, når man har fri. Det er et udtryk, som giver rigtig god mening for mig...

For 2 år siden blev jeg syg og i den forbindelse chokerede det mig at opleve, at jeg faktisk var lettet over at være syg, for det betød at jeg ikke skulle på arbejde! Det var jo en absurd tanke, som jeg først delte med nogen mange måneder senere...
Kort forinden havde jeg stiftet bekendtskab med åndedrætsterapi på et højskole-kursus. Det var meget grænseoverskridende for mig og jeg blev konfronteret med enøjetheden i min egen meget akademiske uddannelse, som ikke rummer megen plads til det spirituelle. Efter jeg blev rask, kom der nogle psykiske efterdønninger og jeg kontaktede den åndedrætsterapeut, som stod for kurset. Jeg har nu taget store dele af denne tankegang til mig, og har i efteråret valgt at starte på første år af uddannelsen.

Og hvad har det lige at gøre med go'e dage på arbejdet?!?! Hmmm... ja, det er måske lidt udefinerbart, men en af øvelserne (læs: livsstil *S*) er hver morgen at gennemgå en "morgenbøn". Den er ikke i sit væsen religiøs i almindelig forstand, synes jeg, men bygger på bekræftelser, positiv tænkning og en grundlæggende universel kærlighed (hvad man så end lægger i det).

"This is a bright and beautiful day.
I am safe and acceptable in this day.

As I take 20 full, deep, connected breaths, I choose to be here and receive
the fullness and abundance og this Generous Universe.

I am a participant in this Generous Universe; it is incomplete without me.

I have a choice to se the beauty and experience the nourishment available ti me.

I have a choice to remember that I am innocent and that everyone is safe with me.

I have a choice to let go of the past.

All grievances I release into the hands of love.

I am filled with gratitude for the love that is in my life.

I am grateful for the shelter and support that has always been here for me.

I am grateful for all the blessings that this Genereous Universe has bestowed upon me.

I trust that there is better in store for me than I can even imagine, som I can just let go and receive all the support and love.

I am the Divine Plan manifesting.

I have a right to be here, safe and whole and complete.

I send love to all those whom I know and to all hearts open to receive love."


Cd'en er på hver morgen i bilen og jeg er nu nået dertil, hvor jeg virkelig kan lytte og bliver mindet om, at hver dag er min dag og jeg kan vælge, hvordan jeg vil bruge den - at være sur, vred, muggen eller forsøge at give dagen (og mig selv!!) en chance for at nydes, om ikke andet så i de små ting, der lykkes!
"Elsk dit hjem", som jeg har nævnt før, og bevidst boligindretning er rigtig godt i tråd med den tankegang. Måske er det derfor at jeg allerede har haft så meget glæde af den? I hvert fald har timingen været helt rigtig... Jeg føler mig glad og godt tilfreds - nu også på jobbet!

onsdag den 20. januar 2010

Tvangstanker...

Så gjorde jeg alligevel det, man ikke bør gøre - at flytte rundt på søvnig mave. Trangen til at få tingene på plads i chatollet, som er nu hærdet færdigt, udløste en mindre omrokering i stuen, her kl.21.38 ... Det skal man ALDRIG gøre, når man er træt! Jeg har nu brugt en time på at flytte rundt - og alting ser forkert ud... Så nu er det hele tilbage på deres gamle plads og jeg gik glip af en time i sengen med en ny, god krimi! *suk*
Lige nu burde jeg faktisk ligge i min seng. Men der er lige noget jeg må ordne.... Til min store fryd har jeg lige opdaget, at Pernille nu har lavet en give away på sin ugle, så det må jeg gøre noget ved - lige nu! ;O)

mandag den 18. januar 2010

Pip!


Jeg faldt tilfældigt over endnu en lækker netshop idag - Madam Tut. I min søgen efter noget helt andet faldt jeg over disse ting, som gerne må blive mine... Lidt af en udfordring, idet de ting, jeg er faldet for, er slet ikke dem, der er til salg på det enkelte billede - typisk mig! *S*
Undtagelsen er kjolen, som jeg seriøst må overveje!!
Både fuglene (som jeg er helt væk i!) og sølvkassen/bordet er kun dekorationsting, og shoppen kan ikke oplyse nærmere, desværre *suk*

Jeg har noget med fugle i øjeblikket - jeg leder efter nogle små fine nogen til mit "fuglebur" - præcis som dem på billedet. Jeg må lede videre - hvem ved hvad jeg ellers støder på i min søgen... *S*

PipGokGulleGoklinger ;O)

søndag den 17. januar 2010

Den rette plads...


Me like!!! ;o)

Malerpisk og marathon-oprydning...

Ja, så svingede jeg malerpisken over det forsvarsløse chatol - idag med den rigtige farve!! Igår var der slebet og vasket og grundet - alt forarbejdet tager lang tid. Men nu kan man da se, hvad det bliver til og jeg må sige, at jeg umiddelbart er godt tilfreds med farvevalg. Det skal ha' en mere - i hvert fald på udvalgte steder og på plads det rigtige sted. Nogle gange er det flottere i tanken, end i den virkelige verden -så, uuuh, det bliver spændende, om det bliver som jeg havde forestillet mig. Farven er ikke helt rigtig på billedet - den er noget mere lime-gul live...Det snart færdige resultat

Ellers har den stået på associations-oprydning - det hele startede med, at jeg skulle ha' plads til bordplade og hylde fra det hjørne, der nu skal rumme weekendens kreation. Det betød en oprydning for overhovedet at komme ind i skuret for hastigt indkastet julepynt, ridestøvler, kattemad plus...! Men så skulle der være plads til de krea-ting, som er tømt ud af chatollet og ligger på gulvet, hvilket betød total omorganisering af mine to små skabe. Det er slet og ret imponerende, hvad der kan rummes i sådan to! Men så har jeg osse smidt mine guitar-mappe ud fra 1981 - min guitar har jeg ikke set siden 1999! *SS* To store Netto-poser fyldt fra det der svarer til to køkkenskabe i størrelse - så har der været en del skrammel at rydde ud!
Men der er nu en hel hylde fri til papir, nips, gavebånd etc., så det var besværet værd ;o)

Pirogger-dej er sendt til tælling, så om lidt skal der rulles dej! Sikke en aktiv weekend - dejligt og tilfredsstillende! Nu skal den stå på tv i aften ;O)

lørdag den 16. januar 2010

Musikken...

bringer mig frem og tilbage i min historie - i særlige stemninger... og alt det kroppen sanser kan på forunderlig vis aktiveres og bearbejdes, når den særlige resonans opstår...
Jeg faldt ved et tilfælde over dette nummer med Eva Dahlgren. Et gammelt nummer, som var gået i min glemmebog, men her dukker det op igen midt i en blog-surfing?!. Det er smukt, intenst, mørkt og alt mulig andet, der taler til dig.
Teksten taler i hvert fald til noget i mig *S*


Det bor en ängel i mitt rum
hon har sitt bo ovanför mitt huvud
hon gör mej lugn
och hon viskar till mej
allt det jag säger dej

Det bor en annan i min kropp
hon har den vackraste av själar
hon är kärlek och hopp
och hon berättar för dej
hur mycket jag älskar dej

Det bor en ande vid min fot
som blåser värme över huden
det kittlar och du såg att jag log
men när hon andas på mej
är det för att jag ska komma
och värma dej

Här är jag med allt det andra
som gör en människa hel
och jag hoppas
jag hoppas att du orkar
och att ängeln i rummet
det är henne
du ser


Go' nat ;o)

fredag den 15. januar 2010

Små forandringer...


Jeg har været på posthuset og hentet pakken med min nye brevbakke - har været spændt om den blev for stor på min halvdel af skrivebordet... meeen den passer perfekt!!! Mit skrivebord har tendens til at flyde over med magasiner, breve, små sedler o.l. Men nu kan de lande i denne fine lille ting og stadig se lækre ud! Ideen var samtidig, at den ku' bruges som en mini-opslagstavle - så den lille duftpose, der lå i pakken er hængt på med det samme.

Jeg elsker at få pakke fra boligshops - ofte ligger der en lille overraskelse - og jeg bliver lige overrasket og glad hver gang! *S* Med i pakken var også den lille lotus-blomst, som kan flyde og fire flydeholdere til fyrfadslys. Dem havde jeg så selv bestilt - for det kan man jo li'så godt, når portoen er den samme. Hvad der er sparet er tjent - og det kan jo så passende bruges til noget andet! ;o)

Og så er remedierne til weekendens projekt indhentet - der er pensel, rørepinde og den dejligste sarte gule maling, så mit chatol kan få nyt liv! Det rykkede fra "det døde hjørne" til mit "nye" arbejdshjørne og jeg er rigtig spændt på det færdige resultat! Men først må jeg igennem det kedelige... det skal ryddes, slibes, vaskes og grundes, før spændingen udløses.
Men det begynder jeg først på imorgen - tror jeg... ;o)

torsdag den 14. januar 2010

Nougat-chok


Størstepigen og jeg er gået chok! Det har været en lang uge, og den er ikke slut endnu. Der er en monster-craving for chokolade, så vi har støvsuget skabene og fundet... ingredienserne, der aldrig nåede at blive til konfekt til jul! Der er ikke tid til at lave hverken nougatroulade eller mozart-kugler - det bliver indtaget råt og stående.... !

... Nu er vi i nougat-chok (og fortryder lidt *S*). Mens kroppen er trættere end træt, er hovedet pludselig speedet med dårlige vittigheder og uhæmmet latter af ingenting...
Om lidt dejser vi udmattet om på sofaen til "Sagen genåbnet", min yndlingskrimiserie. Grace Foley er den sejeste psykolog-profiler - hende vil jeg være i mit næste liv... ;o)

tirsdag den 12. januar 2010

Så ser man lige mig....


sidde og surfe efter - stoffer?!!? Og mig, der ikke har en sy-tone i livet og aldrig har ejet en symaskine - Det er helt out of character!?
Inspirationen og lysten kommer fra alle de blogs jeg besøger næsten dagligt nu - alle de lækre materialer og ting, der bliver lavet - og tænker sådan helt for mig selv, at måske kunne jeg lidt... bare lidt? Og tænker, at måske kunne jeg starte med et betræk til min udtjente marokko-pude, som er købt i et anfald af nostalgi, fordi jeg huskede dem fra min oldemors hjem... Det kan vel ikke være så svært, vel? (bortset fra den manglende symaskine...) Så derfor kigger jeg på stoffer... *S*

Jeg har mange ideer - faktisk. Udfordringen ligger i begrænsningen, at udvælge det mulige lige nu - i tålmodigheden, at ting må godt ta' tid....
Nogle gange hober ideerne sig op, og jeg bliver overvældet af træthed og handlingslammelse, for pludselig er der så meget, jeg skal... og vælge og gøre. Men det er præcis tricket - der er ikke noget skal; det gælder netop ikke om at blive færdig, så alt er perfekt. Det er rejsen, der tæller - det er detaljen, den lille ting... et skridt ad gangen.

Jeg er ved at lære at rejse og at udføre det muliges kunst i det små - og nyde det! Så derfor kigger jeg på stoffer... ;o)

søndag den 10. januar 2010

Vafler og vasketøj

Sådan forløb en stille søndag... ;o) Yngstepigen nåede aldrig at komme ud af nattøjet - det er hendes bedste dage, når hun kan tulle rundt og spille Wii, drille kattene og "stjæle" det sidste lørdagsslik i skabet.

Og så har jeg nydt mit "døde hjørne", som nu er blevet et bart hjørne! Men hellere det end "det sorte hul"... Jeg nåede lige at flytte rundt igår, inden vi fik gæster. Chatollet har fået plads i mit "nye" arbejdshjørne - det bliver rigtig godt. Det "døde hjørne"
(billedet til højre er "før" og billedet til venstre "efter")
(roder stadig med Photoscape, men skal nok øve lidt mere *S*)


Jeg er egentlig overrasket over, at det giver energi at flytte rundt på ting (ok, oprydning hjælper også lidt *S*). Det har jeg jo gjort masser af gange, men åbenbart uden at have hjertet med. Så nu falder mit øje jævnligt på små ting, som har fået ny plads eller bare lidt oprydning - det gør mig glad på en ny måde...

Idag besøgte jeg min mor uden familien - det gør jeg alt for sjældent. Jeg hentede en nytårsblomst i centeret (bedre sent end aldrig! tsk,tsk) . På vej ud fangede mit øje dette vidunder! Jeg efterlod et et fedtet næseaftryk på butiksruden og måtte have et billede. Efterfølgende googlede jeg denne ting og fandt et billede med tilhørende tekst - hos (!!!) "Pernille på 1." Jeg har jo voldlæst Pernilles blog her i juleferien, og er nu usikker på, om min underbevidsthed har spillet mig et puds...?! Har jeg virkelig bare spottet denne fantastiske vase selv, eller er der faktisk tale om subliminal påvirkning ???
Either way - denne vase skal bo hos mig! Og jeg ved lige hvor! Jeg ser den for mig på mit nymalede chatol, der bliver limegul (i løbet af et par uger), for som min go'e veninde har oplyst mig - "Lime er den nye rød!"


Lige nu nyder jeg en helt ny blend af te... Jeg fandt denne skønne pakke instant chai te i Irma og måtte eje den, alene pga. indpakningen, som jeg ville glæde mig over på min tehylde! (vaser eller te - same difference?!) Det er en noget tvivlsom blanding, som i pulverform indeholder både mælk og sukker og en hel del tilsætningsstoffer, vil jeg tro...
Meeen jeg er til de nemme løsninger, og det skal jo bare blandes med vand! OK, det smagte HELT forfærdeligt, godt nok af chai, men med så meget sukker, at det var udrikkeligt! Nu har pakken stået på hylden en måneds tid og jeg har ikke nænnet ikke at smide den ud. Idag fik jeg den ide at komme et par skefulde i en almindelig chai-te - og heri smager det ganske forrygende! Så nu bliver pakken nok alligevel tømt... for jeg kan rigtig godt li' chai.

Nu kan jeg ikke længere ignorere, at det er mandag imorgen... ;o)

fredag den 8. januar 2010

Jeg ser ... døde hjørner!


Måske titel til en ny gyser?!
Jeg er på ingen måde en Feng Shui-haj - men nu tror jeg, at jeg har fattet det med døde hjørner! Mit gamle chatol, som jeg forelskede mig i, da det stod hos min veninde og som jeg på skammeligste og egoistiske vis lokkede hende til at sælge mig, har levet en kummerlig tilværelse de sidste 3 år. Det har længe trængt til en meget kærlig behandling - og står, nå ja, i et temmelig "dødt hjørne".

Det har fungeret som kattetrappe til vores højtsiddende vindue, hvor Max og Rosa elsker at ligge og se på dem, der går forbi på stien udenfor. Måske er det en af grundene til, at det ikke har fået den behandling som faktisk tilkommer det. For det nymalede ville bare blive fyldt med kattehår og kattepoter fra dag 1!

Det er ikke fordi jeg nyder at offentliggøre mit rod, men i dette tilfælde tjener det et højere formål ;o)) Som billedet på fornemste vis illustrerer er det, udover et dødt hjørne, fungerer det også som et sort hul, hvor mærkelige ting, der ikke har en fast plads, eller er i transit, lander. (Herunder nytårshattene + al det andet *S* )

Men, men, men - det skal være slut nu! Chatollet skal nu have en bedre plads, hvor det kan tjene sin ejer på langt bedre vis! Nemlig i et andet dødt hjørne *S* Det er weekendens projekt - malingen kan jeg nok ikke helt nå, for der skal vist slibes med grovfilen. Udenfor - og det er for koldt lige nu! Så giver det mig også lidt mere tid til at overveje farve... Hvis jeg skal følge min inderste trang, skal det være gult - så det bliver det nok *S*

onsdag den 6. januar 2010

What saves the day?

Lige nu lytter jeg til en gammel cd, som jeg faldt over, da jeg ledte efter noget andet. Fantastisk som musik kan bringe een tilbage til gamle stemninger og steder - den her har høj uhm-faktor! Helle Hansen Group - Careful My Heart. Jeg falder helt ned i stolen, er tilbage på Jazzhouse en hin forårsdagaften og glemmer helt, hvad min plan var...

Min inspirationsbog nr. 1 lige nu er opbygget alfabetisk. Jeg er nu nået til L - og har læst videre til M *S*
L=Luksus, luksus i hverdagen. Det fik mig til at tænke lidt - at det er fokus på de små detaljer, der nogle gange kan redde en dag. F.eks. er størstepigen lige gået i seng og jeg har huset for mig selv - sammen med ovennævnte Helle... Nu sænker freden sig...uhhhmm. Det føles som luksus for mig!
M=Moodboard. Som er en slags kort over hvilken stemning eller udtryk, man kunne ønske sig - i indretning af et rum, i ønskejobbet etc. Jeg googlede lige og fandt et par billeder: Og et link: http://mydeco.com/the-magazine/buyers-guide/articles/ten-tips-to-create-a-moodboard .
















Det minder en del om den collageopgave/øvelsen, jeg læste om i "Kunsten at være kreativ" for længe siden - fandt lige bogen frem igen.
Det kunne være sjovt at lave! Faktisk kan øvelsen laves på 20 min. - gad vide, hvad der ville komme ud af det? Kunsten er vist at kunne (læs: turde!) overlade udvælgelsen til intuitionen, og netop se hvad der dukker op?

Det vil jeg drømme om i nat - indtil arbejdsdagen atter truer... For her er ikke sne nok til snefri. Heldigvis er weekenden tættere på end den var...igår ;o)

tirsdag den 5. januar 2010

Yngste blogger?

Ja, så skriver yngstepigen også blog! Hun fik en vittighedsbog i julegave og har brugt den flittigt imod os hele juleferien... Indtil moren foreslog, at hun skulle lave en blog - med vittigheder! Så nu er hun sørme på min blogliste - og hun bliver 8 år om en måned! Jeg er så stolt af mine piger - jeg synes de er fantastiske!

mandag den 4. januar 2010

Blog-nakken og Baronessen

... ikke at forveksle med båt-nakke (hvilket jeg formentlig også er, men i så fald kun uhyre sjældent! ;O))

Jeg ville gerne ku' sige, at min blognakke er kommet i dag, fordi jeg har siddet ved arbejdspc'en det meste af dagen. Det ville dog ikke være hele sandheden.... Det er nok nærmere sandheden, at jeg sad (alt for) længe ved min egen computer igår - på opdagelse i det store blog-univers! Det er stærkt vanedannende; i hvert fald for en ny blogger som jeg.


Måske jeg skulle teste min mands julegave? Virker den? *S*

Jeg har tænkt på blog hele dagen (okay, også lidt på arbejde...*S*) - og "smuglæst" lidt hos jer andre. Overvejede hvad mit fokus for dagens indlæg skulle være og forestillede mig, hvilke geniale indfald jeg ville få og kunne overbringe til jer...
EHEEM... det er vist opskriften på en akut skriveblokering? So don't go there! ;o)

Vi har været i Baronesse-mode her til aften, pigerne og jeg (det er vist bare en
ultimativ tøse-ting?). Først lavede jeg pasta med broccolipesto, fra Baronessens kogebog - en overraskende god oplevelse! Jeg er personligt rigtig træt af broccoli, men dette var klart et hit på grønsagsfronten! Forestiller mig at den også er god til frikadeller...?

Og derefter nappede vi gårsdagens afsnit af Baronessen! Altså, jeg er VILD med Baronessen - det er da svært ikke at blive smittet af hendes umiddelbarhed og begejstring! Jeg bliver bare i strålende humør, og husker mig selv på, at der SKAL være plads til begejstring og højlydte glædesudbrud ! Tak for det på sådan en første hverdagsmandag efter en ferie!! ;o)

Ja, så fik jeg også skrevet på en hverdagsaften, hvor jeg plejer at gå i dørken til tv'et - det føles anderledes produktivt og tilfredsstillende...

søndag den 3. januar 2010

Hverdagen truer...


Ja, ja, så blev jeg fristet over evne til denne nydelige lille kop... Jeg har en ting med krus og kopper - er meget choosy med hvad jeg drikker af. Det er min lille luksus i hverdagen og koppen her kommer med et 6 mdrs. abonnement på Boligmagasinet. Jeg fandt linket hos Pernille på 1.

Jeg har læst lidt i Elsk dit Hjem hertil formiddag - og bliver hele tiden inspireret til bittesmå ændringer herhjemme, som jeg går og glæder mig lidt over i smug. Jeg fandt et "dødt hjørne", som fik et par store tinlysestager fra skabet og en mini-amaryllis. Dem har jeg ikke set før og den er bare så fin!

Kender I fornemmelsen af at man opererer på "lånt" tid? Sådan har jeg det med søndage... forsøger at ignorere at mandag lurer lige om hjørnet, sammen med arbejdet. Og at der faktisk er ting man er nødt til at forholde sig til?
Det er faktisk en anden inspirerende pointe fra føromtalte bog - at frihed ikke kun er at "gøre som jeg har lyst til", men også at planlægge og gøre ting, som vil skabe frihed i længden, men som i nuet kan opfattes en "skal/burde"-opgave. Overvind det, min søde ven, er mit mantra idag - mens jeg laver små hyggelige overspringshandlinger ;o)

Min gamle bog med indretningsudklip er fundet frem og der arbejdes på ugens madplan - vi skal bl.a. prøve Baronessens broccolipesto med pasta - og så kommer hun jo selv i tv i aften!
Nyd den sidste feriedag !

lørdag den 2. januar 2010

Inspirationer


Tjaah, nu er jeg blevet inspireret af en blog, jeg er stødt på - "Pernille på 1." - og har læst flittigt i min juleferie. Måske skulle jeg også blogge...? Jeg ville gerne, men synes at tiden og energi forsvinder som dug for solen, så snart arbejdet igen truer.

Iiiih, hvor ville jeg gerne have nogle måneder, hvor jeg kunne dyrke mit kreative gen, der dukker op i ferier og når der er tilstrækkelig med ro. Så nyder jeg de små og smukke ting, som rosen her fra haven, som jeg har nydt hele vinteren som screensaver. Tænk at der findes så smukke ting helt af sig selv og bare fordi...?! ;o)

I fødselsdagsgave fik jeg en bog, jeg havde ønsket mig - "Elsk dit Hjem" af Ranvita La Cour. Det har været super-inspirerende læsning og allerede nu har jeg et væld af ideer til hjemmet - udfordringen bliver nu at opleve ideerne folde sig ud som en rejse (og IKKE en to-do-liste!) Bogen ligger nu på min nyindrettede halvdel af vores fælles skrivebord og ser rigtig lækker ud med den rosa farve jeg elsker !! (har mobil i samme farve *SS* og en buket roser fra gæsterne nytårsaften!!) Måske skal badeværelsets overvægge være samme farve - med fare for at den anden voksne i husstanden nedlægger veto? Vi får se....? ;o)

Lige nu bøvler jeg lidt med lay-out'et, farver og billeder... Det bliver vist en del af den længerevarende kreative proces!