mandag den 29. november 2010

Meget spændt....

Imorgen har jeg min første gruppesession... i det "nye" job... min egen legeplads.
Vi skal tale om åndedrætsterapi, hypnose og prøve det i praksis - det er meget spændende, hvordan det bliver modtaget. Mit ønske er at give mine "gæster" en god og dejlig oplevelse...og mit håb er, at de kan tage noget med hjem, som gerne må række udover aftenen imorgen....

Jeg elsker virkelig at arbejde med disse teknikker og metoder - der er mindre snak, mindre hjerne - mere krop, mere sansning, mere oplevelse... Fokus er på forbundethed, på kærlighed, på væren med sig selv - Jeg glæder mig!

Blues'en er væk - afløst af sommerfugle i maven - for en stund... ;o)

søndag den 28. november 2010

Tingel og Tangel...

Årets adventskrans blev "kastet" sammen her til morgen...
Trods det julede vejr udebliver julestemningen... Stemningen er Blue, som Hjertets Visdom skriver - det er noget, jeg er nødt til at huske, så hjertets vise ord er printet ud.
Der er i virkeligheden intet, jeg behøver at gøre... Og det er dèt, der er (livs)kunsten... ;o)

fredag den 26. november 2010

Taknemmelighed...

Åh, fandt lige dette indlæg hos Mary Jaksch: 
Taknemmelighed...siger hun...er en muskel og skal motioneres *S*
  1. What made you happy?
  2. What energized you?
  3. What barrier did you overcome?
  4. What changed you?
  5. What triggered your creativity?
  6. What deepened your spirituality?
  7. What kindness did you experience?
  8. What did others do for you?
  9. What inspired you?
  10. What made you feel good?
  11. What made you laugh?
  12. What difficulty taught you an important lesson?
Vi kan alle blive fanget i negative tilstande - men det er på alle måder destruktivt og det mærkes tydeligt... At tænke på de ting, vi rent faktisk er taknemmelig for, kan hjælpe os ud af den destruktive tilstand.

Det er ikke nemt - jeg mærker tydeligt den indre modstand og den insisterende indre stemme, der råber... al det modsatte af det, der er godt...

Pull the plug...

Jeg trækker stikket ud... igen.
Der er skrevet og slettet indlæg - det er alt for gnavent - og det er der ingen grund til at sprede i verden.
Og paradoksalt nok - idet det her bliver til, tænker jeg over, at det bedste måde at komme det til livs, er at forbinde sig... Forbinde sig med kærlige, støttende mennesker...
Måske skal stikket bare sættes i en anden kontakt...
Aha?!?! ;o)

tirsdag den 23. november 2010

Proces-tsunami...

Et nyt ord - jeg kan godt li' nye ord... *S*

Proces-tsunami er ganske betegnende for den ene dønning efter den anden af personlige processer...

En af dem er særlig genstridig. Nedenunder den kække overflade, "man gør bare lige sådan..." - nedenunder ligger modstanden... Modstanden mod at være synlig i verden - synlig som sig selv - synlig uden det professionelle filter... Det er i al sin enkelhed og kompleksitet det, det handler om.
Gamle overbevisninger, gamle forsvarsmekanismer, gamle overlevelsesstrategier trækker i nødbremsen og gør udvikling unødvendig langstrakt og kompliceret.
Men hvad er egentlig det værste, der kan ske?
;o)

En lille note om ordet "Men...": Prøv at udskifte "men" med et "og"... Forskellen er temmelig stor - fra "jeg har det godt, men..." til "jeg har det godt, og...".

fredag den 19. november 2010

Det sner...

her...?!?

I sneen, der daler stille,
findes den ro, jeg længes efter,
nogle dage...

Sne er besværlig,
når vi skal nå...
men ikke i dag.
;o)

tirsdag den 16. november 2010

Noget at tænke over...

og noget at arbejde med...

"...når vi kæmper for at være ikke-fordømmende, lukker vi blot af for den del af os selv, som er fordømmende... At prøve at lade være med at være fordømmende er blot at fortrænge en del af dig selv."
(Indre Klarhed, Shakti Gawain)

Jeg har tænkt over dette i forbindelse med den konflikt, der satte store aftryk i mit personlige univers... hvis jeg nu kigger på den, fordømmelsen, og ser det, jeg fordømmer hos den anden, som en skygge af noget i mig - hvad er det så jeg kan lære om mig selv?
Mon denne indstilling alene udgør accept...?!
;o)

mandag den 15. november 2010

Vi letter låget...

og kigger ud *S*

Der har været gang i meget dybe processer den sidste måneds tid. De har været så dybe, at blikket konstant har været vendt indad og det har været en uoverstigelig opgave at finde glæden, optimismen... Så dybe, at det ikke har været muligt at sætte ord på...

Jeg har mærket og forstået på min krop, hvorfor den form for åndedrætsterapi osse kaldes rebirthing. Det er den vildeste og mest syrede oplevelse at mærke kroppens "hukommelse" for meget tidlige,spæde erfaringer med verden - og være i stand til tankemæssigt at bearbejde og erkende det, der sker. Og jeg er ellers skeptiker, pragmatiker eller hvad det nu er... har simpelthen ikke kunnet forestille mig, hvordan...?

Aktiveret sideløbende med blev en konflikt med een i gruppen - det blev en meget stor indre konflikt, som jeg i går valgte at sætte ord på - foran gruppen. Det var en vanskelig og provokerende opgave - og Marianne Williamsons ord kørte på repeat i hovedet:  
"Living a meaningful life is not a popularity contest. Not everyone is going to "get" you and that's okay".
Hvilket jo også gælder den anden vej - og det havde jeg glemt! *S*

Kroppen er øm og træt - den har klamret sig til gamle mønstre og overbevisninger... og har givet slip på noget. Så nu kigger jeg ud, og oplever lysten til at lade verden komme tættere på, med inspiration, med nu'er, med glæde, med kærlighed. Måske kan man blive ven med sin krop - den har mange historier at fortælle... ;O)

tirsdag den 9. november 2010

Stadig fanget...

Hmmm... bloggen ligger stille; der kommer ikke rigtig noget. Der kommer heller ikke rigtig noget nogle andre steder, så det er ikke så mærkeligt... Der er tomrum i inspirationen, og jeg forsøger bare at acceptere...

Bloggen pauser - mind under re-construction ;o)