søndag den 19. februar 2012

Lukker øjnene lidt endnu...

Roen havde lige nøjagtig indfundet sig - og så...?!

Ja, så kom der en byttelejlighed forbi og forstyrrede roen og balancen. Vi skal flytte. Bytte lejlighed med en sød familie, der gerne vil bo her. Det har hele tiden været meningen...for det er for dyrt at blive. Blot troede jeg at jeg havde købt mig lidt tid (og ro) ved at justere mit arbejdsliv.
Vi får et mindre rækkehus i 2 etager med lille have. Det er på næsten alle måder ideelt - dog betyder det at vi må skille os af med de 2 gamle katte. Rumle fra skoven beholder vi, selvom vi ikke må - ham kan vi ikke bære at undvære! Jeg er bekymret for om han kan lære at være i snor, i den lille have?

For et års tid siden sagde en klog kvinde til mig, at jeg er god til at manifestere det i livet, jeg har brug for. Det har været i mine tanker den seneste uge - for den ny lejlighed er den sidste "hjørnesten" i vores nye liv - det som helst skulle ske indenfor et års tid. Jeg må nu overgive mig og tro på det, jeg oplever... at Universets hjul arbejder...

Idag havde jeg planer for organisering, oprydning - "jeg må jo igang!" Men jeg lukker øjnene for det praktiske... bare idag med...ikk'?

"Jeg modtager det som kommer...
Jeg giver slip på det, som er..."

6 kommentarer:

Janne Møller Olsen sagde ...

Tillykke, først og fremmest. Selvom det går lidt hurtigt. Og rigtig god søndag med lukkede øjne :-). Man skal da lige have lov at vænne sig til tanken når tingene går så stærkt, ellers risikerer man bare at handle i blinde. Tror jeg.

Krutters Krøller sagde ...

Kære Janne, ja, det tror jeg også - at det skal have lov at synke ind... Dejlig søndag til dig ;o)

Lotte (frodighed) sagde ...

Stort tillykke! ...tænk, at komme et nyt sted hen, starte sådan lidt påny... skabe sit eget hjem :-)

Krutters Krøller sagde ...

Kære Lotte, Ja, du har fuldstændig ret - jeg må give slip på det gamle og starte på ny. Og hvor er det dejligt at "høre" din stemme igen ;o)))

www.sidsephos.dk sagde ...

Hvor sker der meget. megameget!

Krutters Krøller sagde ...

Kære Sidse, ja, det er ret vildt - tankevækkende ;o)