søndag den 1. april 2012

Projekter og fokus...

Der er så mange ting, jeg gerne vil udfolde mig i - og det er svært at vælge, svært at holde fokus...

Den store overskrift er flytning. Om 1½ måned er huset her tømt, og jeg skal flytte og bo "alene" et nyt sted. Forleden gik det op for mig, at det har jeg ikke prøvet, siden jeg flyttede hjemmefra?! Der har siden dengang været en partner involveret i flytninger *S*
Men ikke denne gang - denne gang er det mit og mit alene (sammen med pigerne, selvfølgelig). Og jeg glæder mig... for mig er den første morgen i et nyt hjem noget helt særligt. Måske fordi man er tvunget ind i nuet, opleve, suge indtryk - og finde kaffen, kopperne. Alle automatiserede rutiner og bevægelser duer ikke længere - for ting har ikke længere deres sædvanlige plads. Alt er nyt...alt skal opleves som nyt.

Samtidig er der dukket "gamle" lyster op - også det er nyt... både at lære dem og lysten i sig selv.

Det her vil jeg gerne lære:
Jeg har handlet på en indskyldelse - og en meget gammel fascintion *S*

Kort er købt; bøger hentet på biblo - det er sindssygt omfattende på en overvældende måde -  og dybt fascinerende ;o)

 Og det her vil jeg virkelig gerne prøve:
Freeform hækling - ingen regler, kun kaos og eksperimentering.
(Billedet er lånt hos DIY her - jeg håber det er ok?)
Og der er flere fantastiske eksempler her....

Skrive vil jeg gerne  - særligt efter at have set "Kunstermøde" med Helle Helle og Mikael Bertelsen - den mand er da fuldstændig original! Og så findes der en særlig genre, der hedder kortprosa - det vidste jeg ikke? Så biblioteket får besøg af mig mandag... "Kunstermøde" kan ses her - hvor der i øvrigt kan ses meget guld ;o)

Musikudøvende har jeg drømt om siden jeg var barn - svaret på hvorfor det ikke blev, er begyndt at dæmre så småt... Der er dybe ubevidste processer, der styrer de dybeste ønsker. Måske er det derfor, jeg også har genopdaget fascinationen af Tarot-kortene? Der står et klaver her...

Det slår mig, at alle disse "drømme" har dybe intuitive elementer - udover det skabende... Måske er der et budskab? Og gad vide om man kan gøre det hele...? ;o))

5 kommentarer:

Janne Møller Olsen sagde ...

Uhh, jeg kan mærke god energi her. Wow. Sikke en søndag.

Og 'intuitive elementer' og 'det skabende' .. samesame, stort set, som jeg ser det :-)

Tanker skal der til sagde ...

Jeg tror på at man kan hvad man vil, bare det ikke er for svært...

Og tror på at der ikke er ret meget som er for svært , når man gerne vil det........

Hyggehygge
Marianne

Krutters Krøller sagde ...

Kære Janne,
*SS* Ja, der sker lidt...som en vestjyde ville sige ;o)
Og mit system siger da osse.... en masse om, hvad man kan og hvor urolig man kan blive, hvis man tror, man kan. Men lysten - den er der! ;O)

Kære Marianne,
Det gør jeg også - bare ikke på egne vegne *G* Jeg rammer hurtigt muren med min utålmodighed... Så der er ting jeg skal lære. Kh

Janne Møller Olsen sagde ...

Rina, nu har jeg set udsendelsen :-)). Det kan godt være at Mikael Bertelsen ikke havde ansvaret for udsendelsen, men han togg det vist alligevel. Han er nærmest en naturkraft der ikke er til at stoppe. Og Helle Helle egentlig ligeså - hendes kraft går bare i retning af at modtage (for senere at give tilbage, tænker jeg).

Og så kom jeg til at tænke på "Dage" af Dorthe Nors, apropos det med at skrive og kortprosa. Det er ikke rigtig kortprosa, men prøv alligevel engang at læse hvis du har lyst ..

Krutters Krøller sagde ...

Jeg er ret vild med Dorthe Nors - hentede straks din anbefaling hjem ;0) Og tak for det - et nyt litteraturunivers åbner sig.
Og Mikael Bertelsen - ja, han er bare ustyrlig, på den fede måde ;0)