lørdag den 12. februar 2011

Er her stadig...

men ikke så mentalt tilstede. Jeg prøver at pippe lidt, men mangler lyst til at sidde ved computeren... måske det er en computervirus?!?!
Der er større processer i gang, og jeg ved ikke helt, hvor jeg bliver taget hen - eller hvor jeg vælger at tage hen? Det er tungt - og jeg er lidt træt ;o)

6 kommentarer:

Janne Møller Olsen sagde ...

Godt med et lille livstegn - jeg kan ikke lade være med at spekulere når der er stille et stykke tid, selvom jeg håber at alle skriver når det er tid til det, og lader være når det ikke er tid ;-). Hvis du forstår ..

Pas på dig selv.

Lotte Frodighed sagde ...

Tror også jeg har været (og er) ramt af dén computervirus. Måske er det længsel efter sol, sommer og forår, og at kigge ud i verden i stedet for ind i skærmen. Måske skal man bare give det den tid det tar, både mht foråret, der snart banker på, og med lysten til at skrive. Og i mellemtiden gribe en feelgood bog og en varm kop te. Stille glæder :-)
Også et pas godt på dig selv, fra mig :-)

www.sidsephos.dk sagde ...

DA da da.. Rina. Ting sker og ting sker ikke. Hvornår vi er parate til at ske, er ikke til at vide. Men når holdbarhedsdatoen er overskredet, mærkes det alligevel. Jeg tror vi er i en evig fase. En evig udfasning og startfasning.. (c: (Ordet findes muligvis ikke). Overskuddet bruges til at dække underskuddet. Og når overskuddet mangler, er læsset lidt tungere. Håber du kan nyde solen idag. Og kulden i kinderne. (c:

Megan sagde ...

Søde du, jeg vil citere Sue Monk Kidd med nogle ord, som jeg selv sætter stor pris på og finder trøst i ;)

Rarely do significant shifts come without a sense of our being lost in dark woods.

Knus

Maria sagde ...

Kære Du

Nogen gange er tid det bedste middel til at finde mening og mål...
Det kan være det er nye ideer der er ved at trænge igennem og det er da ikke så tosset vel`?

Kh
M

Krutters Krøller sagde ...

Kære Alle, jeg bliver simpelthen så glad for at I er her...og tager imod. TAK!

Kære Janne, jeg øver mig.. i at skrive, når det er tid... ;o)

Kære Lotte, ja, det er en hård nyser, den virus. Jeg tager dit råd og har faktisk siddet med næsen i adskillige bøger, imens jeg ikke har skrevet her ;o)

Kære Sidse, skønt billede, det med holdbarhedsdatoen *S* Og ja, det mærkes - hvis man vil lytte. Og faserne - håber at jeg en dag lærer dybt, at der kun er processer, aldrig endemål - ikke for alvor ;o)

Kære Lene, jeg er VILD med Sue Monk Kidd. Tak for det citat! Tænk at man vedbliver at tro at man er faret vild, når man har prøvet det mange gange før?!
Har du iøvrigt læst Alice Hoffman, hende med Praktisk Magi. Fantastisk forfatter! ;o)

Kære Maria, Tak! Jeg er pr. definition ganske utålmodig, men jeg øver mig i tid... ;o)