søndag den 27. februar 2011

Hereafter...

Clint Eastwood er en gudsbenådet instruktør. Han kan noget med at give karakterer liv og dybde, sammen med en vis naivitet.

Modig er han også... "Hereafter" er særlig; her er et ikon af en instruktør, som seriøst og underspillet forholder til spiritualitet, til liv efter døden? Små ting er flettet ind, meget stille - for eksempel at emnet ikke er knyttet til religion, at denne tilknytning er utroværdig, og magtmanipulerende...

Jeg oplever det som et statement, og det synes jeg er modigt, klogt og vigtigt, når det kommer fra en med hans tyngde. Filmen i sig selv er ikke noget særligt - men der er et større perspektiv - og det er vigtigt!
;o)

6 kommentarer:

Megan sagde ...

Tusind tak for anbefalingen. Jeg vil kigge efter filmen. Du har tændt mig! ;)

Jeg kan også godt lide Clint Eastwoods film. Han er faktisk genial på en stille måde.

Så tak og god søndag!

Krutters Krøller sagde ...

Kære Megan,
Han er nemlig lige præcis genial på den stille måde! Og Matt Damon er fantastisk - på den stille måde! Kærlig søndag til dig! ;o)

Charlotte sagde ...

Nogen gange er der film, jeg hører om, som jeg gerne vil se, og som jeg så glemmer. Dette er én af dem. Så tak for påmindelsen! Lyder stadig som en film for mig.Så tak for påmindelsen :-)
God Søndag!

Lotte Frodighed sagde ...

Også et tak fra mig, for anbefaling. Jeg holder meget af Clint, både som skuespiller og som instruktør. Den her film vil jeg glæde mig til. :-)

(Og så synes jeg han virker som et rart menneske :O) )

Madame sagde ...

Tak for anbefalingen, Rina, den film vil jeg glæde meget mig til at se!

Krutters Krøller sagde ...

Kære Charlotte,
jeg er spændt på at høre hvad du/I synes om filmen... Så lige at Kim Skotte havde mindre pæne ting at sige - måske han er stødt på sin skyggeside? *S*
Kære Lotte,
Et rart menneske...og det skinner sympatisk igennem på film ;o)
Kære Madame,
glæder mig til at høre, hvad du synes...;o)