onsdag den 6. april 2011

Hvad er meningen...?

Nogle gange bliver jeg forvirret over hele den hersens spiritualitet , Loven om Tiltrækning, det man sender ud, får man tilbage osv...Du får det du har brug for, ikke nødvendigvis det du ønsker?!

Hvad betyder det egentlig? At jeg skal holde op med at ønske, at mine ønsker er "forkerte",hvis de ikke går i opfyldelse, at det jeg sender er "all bad" - hvad?!

Her er det filmen knækker - i det mindste for mig. Jeg er ikke særlig velbevandret indenfor loven om tiltrækning, men det er min oplevelse, at tankegangen er, at der er plads til alle; alle er unikke på hver deres måde og bidrager til verden helt særligt. Problemet er bare, at man kan fare vild i egne (ubevidste?) hensigter om, hvad det så er, man ønsker sig i livet? Hvis det, jeg ønsker, ikke dukker op, er jeg så:
1. meget utålmodig?
2. forkert, fordi jeg ønsker det forkerte - og af de rigtige eller forkerte grunde?
3. fuldstændig ude af sync med mig selv?
(... der er sikkert flere...*S*)

Det er min oplevelse, at faldgruben kan være, at man kan komme til at føle sig endnu mere forkert og lost - for når man nu gør sig umage?
Måske er det bare mig eller mit ego - but and - nogle gange oplever jeg alligevel, at der ligger en skjult dogme nedenunder - at der er rigtigt og forkert - rigtige og forkerte måder at tænke på... også selv om vi alle har vores unikke plads og vores særlige opgave... Var det egentlig meningen? ;o)

9 kommentarer:

Megan sagde ...

Jeg tror ikke, at der findes forkerte tanker og jeg tror bestemt heller ikke, at man bliver straffet for at sende "noget forkert" ud. Igen er accept nøgleordet, tror jeg, at være helt OK med at man rummer både det ene og det andet.

Så måske skal man bare glæde sig over alle de tanker, som dukker op, acceptere og så lade dem passere, man ikke kan bruge til noget. Hvis man kan det, er det jo i grunden en god følelse.

En ting er sikkert: Man er ikke forkert! Alle følelser skal være velkomne, nogle må bare vige for andre, men der er ikke nogen, som bare skal erstattes fordi de er mindreværdige, dårlige eller ... Måske skal vi bare blive bedre til ikke at sætte labels på "godt" og "dårligt" ...?

Ja, hvad er meningen? ;)

Klem fra mig

Michael sagde ...

Det er ikke dine tanker alene der manifesterer dit ønske Rina det er dine følelser/vibrationer, og de skal matche Universets vibrationer, og så skal du tillade dine ønsker at komme til manifestation, den største fælde ved Loven om Tiltrækning er at man hurtigt kommer til at tænke på fraværet af ens ønske fordi man bliver utålmodig når ønsket ikke lige kommer til een med det samme, til sidst er det kun dig der ved hvad der virker bedst for dig, men husk på at du også skal arbejde med Loven ud fra en positiv ånd, ellers giver du plads for det negative og tiltrækker mere negativt.
I kærlige tanker, god Onsdag aften.

Charlotte sagde ...

Kære Rina. Meget relevant spørgsmål, du her stiller. Dér, hvor jeg tror filmen nogle gange knækker er der, hvor loven om tiltrækning, som jeg forstår det, foregår på et meget bevidst plan, og ikke tager højde for ALT det der foregår ubevidst. Jeg kan fuldstændig følge, at man kan komme til at føle sig forkert. Loven kan godt blive sådan en "så er det også din egen skyld, at det ikke går, som du vil", og i det ligger en vældig arrogance.
Når tingene ikke udvikler sig som vi ønsker og drømmer om, så kan det aldrig være meningen at en dogme som loven om tiltrækning skal være paradigmet for om vi er ok eller ok, om vi gør det rigtige eller gør det forkert. Jeg tror på, at vi alle gør vores bedste, og at det altid er godt nok. Det er ikke et dogme, der skal sætte dagsordenen i vores liv, men os selv. Oplever "jeg", at det er godt, det jeg gør, at det er hensigtsmæssigt for mig, så må det være målestokken. Og selvom jeg måske kan få øje på, at jeg agerer uhensigtsmæssigt, så er det ofte mønstre, der ligger i os, som vi ikke nødvendigvis kan ændre på med de positive tanker og verbale omformuleringer. Meget ubevidst er på spil i vores liv, og jeg tænker det er ikke noget, som Loven om tiltrækning tager så meget hensyn til. Når det er sagt skal jeg ikke underkende, at den positive tænkning kan inspirere, men at den skal bruges til at dunke os selv i hovedet med, har næppe været meningen, selvom det er sådan den kan komme til at virke.
Godt oginteressant indlæg.
Kærligst Charlotte

Charlotte Skaaning - lever efter: 1: Du ser det, når du tror det 2: Vi tiltrækker det vi sender ud - ord, følelser, handlinger 3: Det ender godt sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Madame sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Madame sagde ...

Meget spændende at læse, Rina - jeg har tænkt nogenlunde det samme og er ikke nået til noget resultat. Jeg er til gengæld meget optaget af positiv psykologi ...

Krutters Krøller sagde ...

Kære Megan, Jeg tror du har helt ret i det med ikke at sætte labels på godt og dårligt... Og vi lærer det fra helt små, så der skal noget af en aflæring til *S* og igen - accept, accept, accept... og så af utålmodigheden ;o)

Kære Michael, du er jo hajen udi LOA *S* Og det du beskriver, er lige præcis det jeg mener... Og så kan man jo arbejde videre med sin bevidsthed indtil der er større overenstemmelse ellem de bevidst ønsker og det man sender ud. Tak for dit svar! ;o)

Kære Charlotte, lige præcis - og med "gamle mønstre" i rygsækken kan der let aktiveres en utilstrækkelighedsfølelse... Som Megan skriver, accept af at vi gør vores bedste hver eneste dag er nøglen.

Kære Madame, der er så mange spændende tanker - og enhver retning har fat i noget af "elefanten". Vi må finde vores egen retning og inspiration og "sandhed" ;o)

Tulippa sagde ...

Kære Rina

Jeg har ikke været forbi din blog før, men kommer helt sikkert snart tilbage.

Jeg tror på, at det, der kommer til mig er præcis det jeg har brug for. Det er måske ikke altid det jeg ønsker og jeg ved ikke altid hvad jeg skal stille op med det - men på en eller anden måde, før eller siden, så var det, det helt rigtigt, for mig.

Det giver mig en enormt ro at betragte alting som noget, der støtter mig på min livsfærd. Det er ikke altid sjovt eller nemt, men det er altid meningsfuldt - også når jeg ikke kan få øje på meningen.

Gav det overhovedet nogen mening?

Kærligst
Linda

Krutters Krøller sagde ...

Kære Linda, superdejligt at du er med - og du er velkommen tilbage! Og så fik jeg lige lejlighed til at droppe forbi dig og din skønne lilla Kitchen Aid *S*
Det giver bestemt mening - jeg er nok bare virkelig utålmodig mht. mening/analyse/tolkning o.l. Og jeg er også enig med undtagen altså, når jeg bliver utålmodig ;o)