tirsdag den 23. august 2011

Halvvejs næbdyret Perry...


Den lille fyr skulle forestille en pingvin - men han ligner altså mere næbdyret Perry! *suk* Ved ikke helt hvad der gik galt?

Halvvejs - godt og vel - med entre-projektet. "Puddersky" hedder farven på overvæggene. Med den lille lysekrone (som jeg huggede i soveværelset, hvor vi alligevel ikke bruger den ;o)) er der dømt luksus i hverdagen, i hvert fald for mig.
Nu mangler alle detaljerne - en gammel soldaterkiste, der skal males og noget at hænge overtøjet på er på vej.

Jeg købte kisten og knagen af en pensioneret snedkermester direkte fra det "pensionerede" værksted i Knardrup. Jeg tror, han synes det var hyggeligt at få besøg - og viste stolt sine projekter frem, bl.a. et skønt gammelt skab, som han sleb og malede og regerede på. Det var en rigtig dejlig og hyggelig oplevelse - og han lovede at afkorte knagehylde og male den for mig - uden beregning! Vi sludrede om hvor vildt det var at soldaterne slæbte rundt på disse trækister med deres  oppakning i - hvordan det så næsten har kunnet lade sig gøre?Så hyggeligt, at det næsten bliver svært, at der skal være penge imellem...
Jeg handler gerne der igen - også selvom det måske kan findes lidt billigere andre steder.


5 kommentarer:

Lotte (Frodighed.dk) sagde ...

Oh, jeg er fuldkommen dedikeret fan af næbdyret Perry og co. :O)
Hvor er den sød ;-)

Og sikke projekter du har igang - med vidunderlige oplevelser på vejen. Det er herligt! :-)

Krutters Krøller sagde ...

Kære Lotte, jeg er virkelig glad for at du er fan af næbdyret Perry! *G* Pudderskyen bliver nok malet over - den var alligevel for feminin for husbonden ;o/

Madame sagde ...

Det "pensionerede" værksted lyder som en oase - gid det lå lidt nærmere ved Liseleje. Og sådan en fin lampe måtte gerne hænge i min entre, men Monsieur ville helt sikkert nedlægge veto ;O)

Janne Møller Olsen sagde ...

Altså, ifølge min yngste søn er det på ingen måde en skam at ligne næbdyret Perry - han er en helt!

Puddersky og soldaterånd, det er da ingen dårlig kombination, kan du ikke sige det til din mand inden du evt. maler om (hvis du ikke allerede har gjort det, jeg er lidt bagefter her og alle vegne ..). Under alle omstændigheder forstår jeg godt din glæde ved at føre sådan et projekt ud i livet, og så endda med et fint møde mellem mennesker undervejs :-)

Krutters Krøller sagde ...

Kære Madame,
Lampen kan han heldigvis godt li' - og værkstedet findes helt sikkert også nordpå - dette fandt jeg ved et rent tilfælde.

Kære Janne,
Jeg er ikke sikker på at soldater hjælper på pudderskyen *S* Men...den får lov at være lige nu, for der er ikke lige tid til flere farveprøver og overmaling det næste stykke tid. Måske kan tiden arbejde for farvens forbliven *S*
Hvad angår næbdyret Perry - ham er jeg også vild med - et næbdyr af få ord *S* Jeg har valgt at give slip på resultatet! ;o)