mandag den 22. august 2011

Overgangssommer...

Forunderligt?!?
Lige netop som håbet havde lagt sig og accepten af sensommer og (kommende) dunkle timer havde indfundet sig... Så kommer en "sommer"weekend?!
Sommer i anførselstegn, fordi det er tydeligt at mærke råheden i luften både morgen og aften; anførselstegn fordi solen står lavere på himlen og lyset er anderledes.
Egentlig skulle haven så ha' en omgang - pga. det "unævnelige" (læs: vejret *S*) er det mindst 5 uger siden, der er svunget en kærlig hånd her.

Men jeg havde forestillet noget andet med de næste dage.
Et "Feng Shui-projekt" har været undervejs længe...længe...længe. Drømmen er en entre, hvor sko, rulleskøjter etc. ikke flyder rundt på mindre en 2 kvm! Det er muligvis en utopi? Målet er i hvert fald, at det bliver en rar oplevelse at komme hjem - til blide farver - og en lysekrone! ("Elsk dit Hjem" er ikke læst forgæves.) *S* Fremfor at løbe skrigende igennem entreen med lukkede øjne!
Eller bitche på børnene over at de blot er trådt ud af skoene og har efterladt dem midt på måtten, sammen med knæbeskytterne og cykelhjelmen *suk* (det stopper nok ikke....men håbet lever! *S*)
 
Der var faktisk ryddet op *S*


7 kommentarer:

www.sidsephos.dk sagde ...

Det lyder i grunden som en grundlæggende god ide, at feng shuiee din entre. Der kan min være med, altså i ikke at være feng endnu.
Overgangssommer.. godt ord!

Krutters Krøller sagde ...

Kære Sidse, det ville være dejligt, at komme hjem til et rart rum... Så må vi se om kan leve op til mit indre blik *S*

Michael sagde ...

Ja, hvem kender ikke den situation Rina, god fornøjelse med projektet, skulle det lykkedes dig af få de "unge" til at makke ret, da lad mig kende til hemmeligheden.
I kærlige tanker, god Mandag aften.

Krutters Krøller sagde ...

Kære Michael, jeg ved at vi skal tænke positivt, men nogle træer vokser bare ikke ind i himlen. Men will keep you posted, hvis det rent faktisk lykkes *S*

Madame sagde ...

Min entré kunne også trænge til et Feng Shui-projekt, Rina - så er vi er flere i same båd. Her er det alle mine grønne planter, der truer med at fylde rummet ;O)

Krutters Krøller sagde ...

Kære Madame, din entre er ellers beundret - med ovenlys og frodighed. *S*

Anonym sagde ...

Den der med entréen, den hopper jeg med på. Har dog ikke den omtalte bog, som jo koster en halv herregård, men kan vel opsnappe et par principper her hos dig ;-))