onsdag den 7. juli 2010

Halvhjertet...

Jeg slår ofte ord op, bare for at se hvad de egentlig betyder - det kan nogle gange give lidt flere nuancer på et ord man bruger på en særlig måde.
Om Halvhjertet
står der "uden energi og begejstring"...

Sådan er det lige nu - jeg følger lidt halvhjertet med i fodboldkampen og skriver lidt halvhjertet her... og sådan har dagen været - lidt?!

I "Find din passion - på 4 uger" er der et spørgsmål blandt den første uges opgaver - nærværsrøverne. Jeg udlevede en af mine til fulde her til morgen... surfing/netshopping. Ind i mellem kan man komme grænseløst langt ud af en tangent på denne hersens tingest - og nogle gange er det formålsløst og irriterende! Mest at det kan være svært at stoppe sig selv... *S* Så nu venter jeg på en dejlig pakke med engle, clox og bluser på udsalg !

En anden nærværsrøver her er alle mulige tanker om fremtid, planlægning og projekter, som farer rundt i hovedet og afføder en langsomt snigende afmagt, fordi jeg ender med ikke at kunne beslutte hvilket projekt, der så skal have første-prioritet. Det er opskriften på ikke at få lavet noget konstruktivt!

Det er vist værd at kigge nærmere på de røvere og vise dem hvem der bestemmer! ;o)

3 kommentarer:

Lotte Frodighed sagde ...

Nærværsrøvere... Ja... Dem kender jeg. Særlig i mine tanker! Pyha. Og det er noget jeg tænker en del over pt. Tænker over at tænke :O)

Lige nu vælger jeg dog, som dig, at gøre tingene lidt halvhjertet. Læser blogs, ser draculafilm, ordner billeder, skriver noter. Det føles egentlig ok ;O)

Men måske det også er ok at du lige nu nyder din nye frihed til at simre lidt rundt uden retning? Det tror jeg kan være meget sundt...

Ps - et lille citat:
“Hellere udrette halvt så meget helhjertet, end en hel masse halvhjertet…”
Citat fundet hos Randi Astadatter Valmue, Morgendagens Heltinder.
:O)

Honey sagde ...

Jeg tænker, at man jo egentlig kan være så vældigt nærværende, når man lader sådan nogle tidsrøvere rende af med én... :-)

Havde selv en masse modstand på netsurfing og andre overspringshandlinger, men lige for tiden ser jeg det lidt anderledes - ikke mindst fordi der vitterlig er meget godt at hente herude på nettet (jeg surfer krea-idéer!)

Sommetider er det dejligt bare at være (også med disse overspring), og så må de store fremtidsplanlægninger og andre seriøse handlinger bare vente (og det bliver de nok ikke dårligere af...?)

Jeg tror også, du lige skal tilpasse dig den ekstra frihed - skej lidt ud, og du skal nok finde en sund balance i det hele. I stedet for at søge efter lykken alle mulige andre steder, så finder man pludselig ud af, at man bare kan vælge at være lykkelig lige her og nu med de midler, man har for hånden :-)

Krutters Krøller sagde ...

Kæreste kvinder,
tak for jeres seriøse og genkendende svar! *S* Med fare for at blive rørstrømsk og gentage mig selv - det er en hjælp i min hverdag, tanker og tankespind, at vi kan forholde os til hinandens liv og "lev-ning" (i betydningen "at leve" *S*)
Og ja, måske skulle jeg bare boble lidt rundt og nyde frihed - og skeje ud?! Ja, måske skulle jeg også øve mig i det!? Gu' ve' hvad det er - for mig? Tak for jeres tanker...
Kærligst Rina