onsdag den 14. juli 2010

Nydning...
Nydninger...

Jeg NYDER mine nyvundne fridage - og siger til mig selv, at der er masser af tid. Og de bliver brugt som planlagt, med brugsbog, meditationer og eftertænksomhed. Der er allerede dukket konstruktive (job)ideer op, og mindst een, der er realiserbar med faktisk bare et minimum af indsats...?! Og med en vis portion mod, selvfølgelig! *S*

Biblioteket har i dag bidraget med 1 bog, som jeg et stykke tid har overvejet at købe - "Afhængighed. Din skjulte gave" af Mary O'Malley. Jeg venter mig meget af den; den er varmt anbefalet af Janne her. Det er en stor hverdags-nydning at glæde sig til en læse-oplevelse og nye erkendelser - det er en rejse... og jeg rejser med stor nydning! ;o)

4 kommentarer:

Madame sagde ...

Tillykke med dine nyvundne fridage - det lyder rigtig dejligt!
Jeg må straks ind og se, hvad Janne har skrevet om bogen, tak for tippet, det er skønt at få bøger anbefalet.
Varme klem :)

Krutters Krøller sagde ...

Tak, Madame ;o)
Jeg har også lige hentet et bogtip hos dig - dejligt at vi kan inspirere hinanden.
Kærligst
Rina

Janne sagde ...

Godt du nyder, Rina .. sådan skal det være ;-).

Mht. bogen, så er det jo lidt spændende om den lever op til forventningerne - jeg synes der er så meget både timing og "kemi" forbundet med det at finde en bog rigtig fantastisk. Alligevel er det så godt når vi udveksler bogidéer - man kan jo altid gemme dem i arkivet ;-).

Og Madame, jeg har såmænd også set med hos dig, og det lyder som om du virkelig har trådt på bremsen i den allerbedste betydning. Jeg husker også dine ideer ;-).

Krutters Krøller sagde ...

Trådene samles...eller følges? Jeg er tyve sider inde i bogen, og der er flere genkendelige ting, sat på andre formler. F.eks. det at møde følelser fremfor at føle dem - ligner nogle ting jeg har læst om mindfulness tidligere. Det er en super-teknik/måde at tænke på, som jeg faktisk har brugt professionelt nogle gange...
Samtidig går den også (allerede!) tæt og jeg mærker blokeringer *S*
Sådan skal det være!
Knus Rina