fredag den 26. november 2010

Pull the plug...

Jeg trækker stikket ud... igen.
Der er skrevet og slettet indlæg - det er alt for gnavent - og det er der ingen grund til at sprede i verden.
Og paradoksalt nok - idet det her bliver til, tænker jeg over, at det bedste måde at komme det til livs, er at forbinde sig... Forbinde sig med kærlige, støttende mennesker...
Måske skal stikket bare sættes i en anden kontakt...
Aha?!?! ;o)

6 kommentarer:

Madame sagde ...

Kære Rina, ja måske skal stikket bare sættes i en anden kontakt ;o)
Håber alt er vel ...

Lotte Frodighed sagde ...

Kære Rina,,, Ja, det lyder som en god ide :-) Sådan har jeg aldrig tænkt på det før. Lissom en bekendt sagde til mig: Hvis du har for meget modvind, så vend dig om, og du får medvind.
Tjah... Måske er det i virkeligheden enkelt?
(Altså - ikke at jeg ved noget om det! :O) )

Jeg synes det er spændende at følge dine processer herinde, i bakker og dale. At læse de ord, som får lov til at finde udtryk her. Jeg har på fornemmelsen af at der sker en masse, som ikke helt vil ud. Endnu.

Det er ikke altid jeg får kommenteret, fordi dine ord sætter til eftertanke. Og så blir jeg helt stille. Men jeg læser altid med.

Jeg håber, du holder fast i at skrive! Det er berigende at læse med.

:-)

Kærligst Lotte

Janne Møller Olsen sagde ...

Jeg kom til at grine, undskyld, fordi jeg så sådan en gammeldags omstillingsdame på telefoncentralen for mig der sætter stikket i igen og igen indtil hun finder en stemme der ikke kværner brokkende sig derudaf ..

Alvorligt talt, så god vind med at forbinde dig med de rigtige energier - det er nemlig lige det valg man skal træffe, tror jeg, ved hjælp af følelsen af at blive støttet hjælpe en.

Janne Møller Olsen sagde ...

Nå, 'hjælpe en' skal lige slettes, det slap med ved en fejl.

Megan sagde ...

Jeg tror på det, man sender ud! Det gode kommer godt tilbage! Og ja, nogle gange skal man "bare" tænke alternativt og vende verden på hoved. Så giver det mening! ;)

Og her sner det ...

Krutters Krøller sagde ...

Kære Madame, alt ER vel - jeg leder efter kontakten ;o)

Kære Lotte, tak fordi du er med og synes at det nogle gange kan mane til eftertænksomhed...det betyder noget. Og medvind/modvind - nogle gange er ting bare så enkle og vi har lært at det ikke må være let...;o)

Kære Janne,
Du må gerne grine *SS* Det er kun dejligt...og et dejligt billede af den desperate omstillingskvinde, der prøver at finde en linje med ro ;o)

Kære Megan, det viser sig mere og mere - det med forventningerne og det man sender ud. Man kan gå i selvsving med negativitet og man skal selv vende det - det er ansvaret og valget ;o)