fredag den 4. juni 2010

Det bobler...

Endnu engang sidder jeg en fredag og forundres over, at jobbet fortsat kan spise mig så grundigt, at der kun er energi til det mest basale i ugens løb....? Til gengæld er der ikke længere så langt "hjem", når bare jeg får lidt ro til at trække vejret og nyde roen, tankerne, bøgerne, vejret...
Tanken om at ræset snart er slut, gør mig uoverstigelig lykkelig på sådan en fantastisk sommerdag!

Og ideerne til hvad jeg ellers kan lave (resten af mit liv *S*) bobler stille og roligt...
Og det samme gør de små krea-ideer. Min bolig- Feng Shui-passion har lidt under job, konfirmation og personlig krise (eller nærmere udvikling.... men det er næsten same,same, but different! *S*), men den simrer lige så stille. Idag har jeg sat gardiner op med gaffer-tape - bare for at se hvordan det tager sig ud - og om de kan holde solen tilstrækkeligt ude en dag som idag. Tynde hvide gardiner, lette og luftige... De er i dyb kontrast til de orange (ja, sgu?!) persienner, der har hængt her siden vi flyttede ind - okay og det er 3½ år siden!

...

Nå, jeg har lige læst i Ranvitas bog, at Ikeas "lange, hvide lagner" vil ligne en slatten frisure... men jeg mener alligeve, at det er bedre end orange persienner any day!

Nyd dagen! ;o)

4 kommentarer:

Janne sagde ...

Godt at se at der er kog i gryden, også selvom det er på simreniveau ;-D (griner).

Nyd weekenden uden job, men forhåbentlig med andet vigtigt arbejde. (Gaffer-tape .. og jeg der troede at jeg var kreativ når min mand og hans boremaskine ikke er inden for rækkevidde .. ;-)).

Kærligst

Krutters Krøller sagde ...

Oh, yes, der simres...*S* Desværre er det ikke blevet til så meget MW, men jeg tror også jeg må nappe det i mindre doser - ellers skal jeg snart ha' både RAM og motherboard i den menneskelige pc.
Kærlige tanker
Rina

Lotte, Frodighed sagde ...

Jeg kan godt li du betragter Krise som Personlig udvikling :O) Det er en tanke, jeg lige fanger, her hos mig.

Pyha... gardiner - jeg er helt sikker på at Ikeas også ville tage sig bedre ud her, end vores nuværende "nikotin-farvede" (altså, det ER ikke nikotin - den farve HAR de bare) rullegardiner fra Jysk, som holdes oppe med tøjklemmer! SUK.... ;O)

DEJLIGT at læse hvordan du Skaber Hjem :-)

Krutters Krøller sagde ...

Kære Lotte,
Jeg har vist ikke altid betragtet krise som udvikling (på trods af min faglige viden *S*) Det meste af mit liv har jeg vist mest set på kriser, fra "offerets" perspektiv (eller martyren... same, same).
Så det er en ganske nyslået opfattelse, men SÅ meget mere frugtbar end den gamle.
Kærligst Rina