onsdag den 30. juni 2010

Man kan ikke stiklinge-formere roser - så meget ved jeg. På trods af at jeg ikke er en have-haj..? ;o)

Jeg har læst Losarinas mor i dag - hun tager de skønneste billeder; især elsker jeg billeder af hendes have. I dag er det hendes roser. Jeg elsker også roser - så jeg blev helt inspireret til at se om jeg kunne få min lille have til at se frodig ud på billeder....??Altså.... der er flere ting at glæde sig over, f.eks. den hvide "Kronprinsesse Mary" og "Jacques Cartier". Meeen - mit kamerablik (og mit kamera, iøvrigt) kan vist godt gå i træningslejr!!! Så er det dejligt, at der er smukke billeder at kigge på andre steder i blogland... ;o)

-------------------------------------------------------

Imorgen er første dag i resten af mit liv...
og sådan er det jo faktisk med hver dag? Men imorgen er 1. juli - og dagen hvor jeg starter et nyt jobliv! Jeg glæder mig meget - ikke mindst til den tænke-tid, der bliver frigjort. På nuværende tidspunkt skal jeg (løn)arbejde 2 dage om ugen, plus det løse... og jeg har en plan for de andre dage.
Om formiddagen skal jeg:
  • "studere" div. bøger - allerførst "Find din passion..." (og bunken vokser...)
  • lære at meditere - sådan for alvor (eller...?!)
  • lave De fem Tibetanere - igen, igen
  • gå tur
Om eftermiddagen skal jeg:
  • udøve kreativitet i form af "huslige", "Elsk dit Hjem"-agtige sysler, sy på maskine, måske male intuitivt o.l., skrive blog mm.
Mark Nepo er stadig morgen-læsning; og hvis jeg er heldig, når jeg at læse dagens tekst i ro med min kaffe. Imorges faldt en ti-øre for mig - jeg tror faktisk, at den er faldet før, men nogle gange skal man høre ting mange (mange, mange!) gange, inden de rigtigt bundfælder sig...
"Jeg kan nemt komme til at identificere mig for meget med mine følelser(...)og blive det, jeg føler: Jeg er vred...jeg er skilt...jeg er deprimeret (...)
Uanset hvordan vi har det i et givent øjeblik, er vi ikke alene vores følelser, vores roller, vores traumer, vores værdisæt, vores forpligtelser eller ambitioner. Det er så nemt at definere os selv ud fra det brydsomme øjeblik, vi bakser med. Det er et meget menneskeligt fænomen at blive opslugt af det, der går igennem os."

Til hver dags tekst hører en lille meditations/opmærksomhedsøvelse - dem vil jeg gerne lave på mine fridage. Hans tekster er meget smukke og poetiske, og giver meget mening for mig...

Jeg tror faktisk, at der bliver rigeligt at se til - på fridage...
;O)

2 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Hvor er det en spændende tid du går i møde !

Jeg kender dig jo ikke, men synes du er en sej kvinde !

Krutters Krøller sagde ...

Kæreste Miri,
mange, mange tak! Det er jo det, vi har brug for at høre... og mærke selv, for den sags skyld. Og du gør det jo også selv - det seje! ;o)
Kærlige tanker
Rina