søndag den 12. december 2010

Ømme lemmer...

Sikke en søndag?! Igår faldt jeg over en Feng Shui bog af Sagar, en dansk kvinde fra TV2-Sporten (!?!?), som er medskaber til Neo Feng Shui. Denne gren er åbenbart en dansk opfindelse - en modifikation af den klassiske udgave.
Det udløste så et pludseligt aktivitetsniveau, som ikke er set længe her *S* Fældede en kæmpe buksbom udenfor hoveddøren, som skærmede både for indsyn og udsyn til husets indgang. Energien (chi) kan ikke finde ind i huset, hvis der er alt for meget "grums og spærninger"... Ideen er meget simpel - der hvor blikket falder, søger energien hen. Og det var ikke indgangspartiet, man fik øje på, men kæmpe-planten og de tilfældigt kastede cykler.
Jeg forsøgte at læse bogen færdig - men kæmpeplanten vedblev at spøge - så fældet blev den. (jeg kan godt li' et bruge et "ørnenæb" - det er meget effektivt *S*).
Der blev plads til cyklerne, skraldespanden blev flyttet længere væk fra døren,  og en lille klapstol og et par lanterner står nu omkring døren.

Mit problem er at stoppe mens legen er god - det er en udfordring! Der er yderligere røget 3 Netto-poser med bøger til genbrug - bøger som jeg ikke har rørt eller skænket en tanke, siden de kom på reolen, da vi flyttede ind for 4 år siden. Det mest synlige rod i arbejdsværelset er væk - og en god ven rådede mig til at sætte døren på klem, når jeg arbejder - for min plads er liiiige i chi-linien fra hoveddøren. Og jeg har rigtig svært ved at koncentrere mig, når jeg sidder her... Næste step er at finde ud hvilken farve, der kan booste den ene og den anden funktion i rummet. Så der kommer flow... og kunder i butikken! ;o)

7 kommentarer:

Tanker skal der til sagde ...

hihihihihi,,, kan altså lige se dig for mig............... Bakse med at klippe den ned...

Hyggehygge
Marianne

Krutters Krøller sagde ...

Kære Marianne, og MEGA-koldt! ;o)

www.sidsephos.dk sagde ...

Uhha det lyder bare rigtigt og spændende. Energi og flow... WOW. Gi den bare alt, hvad den kan trække. Glæder mig til at se og høre mere. Jeg er parat til at tage fat også herfra.. Hepper på dig.

Megan sagde ...

Det var da en bog, som gav stof til eftertanke og satte gang i arbejdet! :) Man ja, den slags er naturligvis vigtigt. Jeg tror dog, at vi kan gøre meget selv. Ved at mærke efter og prøve at flytte lidt rundt. Og ikke glemme at flytte lidt rundt på os selv også! :D

God dag, kære dig.

Gitte sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Gitte sagde ...

Jeg kender godt Sagars bog og chi´en flyder da også frit ud gennem bloggen. Herligt inspirerende at læse om din oprydning.

Krutters Krøller sagde ...

Kære Sidse,ja der er gang i den - har overbevist herren om at køkkenet er "peace of cake" - det ordnes i julesferien, hvis jeg ellers kan finde ud af den rigtige Feng-farve til væggen *S*

Kære Megan, nogle gange har jeg brug for et mentalt "kick" - trængte til at gøre noget, der virkelig kan ses. Trængte måske til en forandring, der matcher den indre forandring *S*

Kære Gitte, velkommen til...Og tak ,o)