søndag den 26. december 2010

Husk det nu...!

Det er NU, jeg skal huske... huske at målet ikke er målet; målet flytter sig hele tiden. For når vi har nået målet, så dukker på forunderlig vis et mål nyt op?! Og det er vel sådan, at vi har brug for at være i bevægelse, at sætte mål... But and... vi bliver aldrig færdige, kun i bevægelse som et led i en proces...
Det dukkede op i Bertelsen på Caminoen, og i Shirley MacLaines bog Camino - det er værd at lytte til og prøve at forstå... vi er så endemåls-orienterede. Og vi bliver frustrerede, netop fordi vi aldrig kan blive "færdige", at opleve, at der blot kommer nyt til...om og om igen.

Og det er det, jeg skal huske... vi går i gang med køkkenet her i juleferien. Jeg glæder mig VILDT til at se det "færdige" resultat... og utålmodigheden skal nu tøjles. Ellers når jeg ikke igennem processen, før jeg går død. SÅ - små skridt og NYD processen og forventningens glæde! Det er de næste dages øvelse... ;o)

3 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Sjovt..Jeg løb en tur i dag og mine tanker kredsede om noget af det sammen...
God fornøjelse med ombygningen!

Madame sagde ...

Ja, det er så sandt, Rina - jeg nød også Bertelsens Camino-vandring og små dryp af indsigt og kloge ord. Det er spændende med dit køkken!

Krutters Krøller sagde ...

Kære Miri,
du er s.. sej at løbe i det kulde og det føre... Køkkenet er vigtigt; vi lavede et rigtig dejligt køkken i vores gamle lejlighed og jeg savner det stadig... Go' vind med ideerne! ;o)
Kære Madame,
Jeg har set Bertelsen koncentreret på DR NU via nettet - rigtig godt TV! Får helt lyst til at gå... ;o)