tirsdag den 15. marts 2011

Utålmodighed...

"Hvad er det mindste du kan gøre i dag for at nå et skridt nærmere dine mål?", spørger Maria i dag.

Det fik tankerne til at rotere - hvad har jeg gjort idag?
 • I dag er der sået frø til at gro en ny vane frem
 • Der er lagt konkrete planer
 • Der er nedfældet ideer
 • Facebook-update
Spørgsmålet fik også sat en lille evaluering i gang - hvilke skridt er taget, mere generelt - indenfor det sidste år?
 • Beslutning om deltidsarbejde ført ud i livet
 • Videreuddannelse
 • Oprettelse af egen praksis
 • 1 hjemmeside 
 • Ønsket om at arbejde mere med grupper, spiritualitet, selvudvikling er en realitet!
 • Plads til inspiration og nye ideer
 • 1 ny hjemmeside, et nyt koncept, i samarbejde med kollega.
Sort på hvidt er det en realitet, at jeg har taget mange skridt i den retning, jeg ønsker!?
Det er simpelthen min egen utålmodighed, jeg er oppe imod - at jeg skal være hurtigere, mere effektiv, mere opsøgende. Sigende er det, at netop dette står i kontrast til det jeg ønsker at skabe og være i.

(Jeg konstaterer blot, at alt imens jeg skriver dette, står den indre kritiker på min skulder og råber: "Jeg, jeg, mig... det kan man ikke skrive. Ikke interessant for nogen...bla, bla,bla... MEGET forstyrrende!)
 ;o)

8 kommentarer:

Madame sagde ...

Jeg synes, du har nået utrolig meget, og det er så flot! Verf du bare den indre kritiker ned og giv ham/hende et svirp med spanskrøret ...
Ha' en dejlig aften, Rina!

Megan sagde ...

Flot Rina! Jeg er selv i samme slags fase, hvor delmålene er en anelse subtile og jeg kan finde på - mentalt - at svinge pisken. Men jeg ved (og bliver bekræftet via litteratur om dette), at en selvudviklingsproces og "den åndelige vej" ikke er en, der umiddelbart er præget af mål og resultater. Her handler det om processen!

Læste noget, som jeg synes er en god ide. Hver aften kan man, som du har gjort det her, lige skrive ned, hvad man har gjort og lært. For meget af det handler jo i grunden om at lære. At implementere nye og gode vaner tager tid, det er som du skriver at plante frø.

Så jeg hepper! :)) God aften.

Lotte Frodighed sagde ...

Jo - helt enig med Madame - skyd den indre kritiker på din skulder. Jeg kender ham/hende/den godt. Den sidder osse her. Derfor får jeg aldrig skrevet en tøddel på min blog. Det er trist, synes jeg. Egentlig.
Jeg holder af, at vi deler ud af os selv. Og jeg synes du har opnået rigtig mange ting og taget store skridt.
:-)

Michael sagde ...

Puha, du har godt nok flyttet dig noget på kort tid Rina, men utålmodighed duer ikke i mange situationer, hvis du vil forcere resultaterne kæmper du imod Universets lov, Loven om Tiltrækning i stedet for at lade dig flyde med strømmen og høste frugterne af alle de ønsker du har sat i søen, godt hjulpet af inspireret handling.
I kærlige tanker, god aften.

Charlotte sagde ...

Med planter der skal vokse sig smukke og stærke er det jo et første skridt at så et frø. Jeg tænker bare WAUW...du har sået mange. Med planter er det ligeså, at de skal have omsorg, krælighed, opmærksomhed. Og i særdelshed indtil de har fået godt fat - og det giver du planten i dit liv. Så meget, at der er noget negativitet, et indre piskeris, der begynder at røre på sig, og forsøger at få dig på andre tanker. Det kender jeg godt, og det har været et hestearbejde at få denne stemme til at forstumme. Så'n nogenlunde ;-) Min vej har været at se den direkte ind i øjnene. Komme den i møde, men også få sat min grænse overfor den. Fortælle den, at den skal tie stille, at jeg godt kan se og forstå, hvis den bliver bange ved alt det nye. Men at det nok skal gå, og ikke mindst: "men du skal tie stille"."Du må hjælpe mig, støtte mig, du har jo kraft og saft, men jeg vil ikke høre mere brok fra dig". Ihh...hvor den kan gøre livet surt, hvis ikke vi får fat i den, og tager styringen.
Jeg synes, det er berigende og smukt, som du deler DIN historie, kære Rina :-)

Krutters Krøller sagde ...

Kære Madame, tusind tak! Ja, det var en mere effektiv lille øvelse, end jeg lige havde regnet med. En dejlig solskinsdag til dig (selvom det er hundekoldt) ;o)

Kære Lene, Jeg synes det er så fantastisk at du også er der, i fasen. *S* Jeg tror, at det er vigtigt at lære at følge processen, ikke at styre for meget, men handle i det der er... Tænk hvis nogen havde undervist os i det? Og jeg har fokuseret for meget på resultat og bundlinie ;o)

Kære Lotte, Du deler ud - og det holder jeg utrolig meget af. Dine billeder fortæller og har en bund, som kan være svært med ord... Der er så mange måder at dele med andre... ;o)

Kære Michael, jeg VED at det er rigtig, som du skriver... but and... der skal arbejdes lidt med mig selv her... ;o)

Kære Charlotte, Tak for din støtte! Tænkte netop på at lave et indlæg om at komme den indre kritiker/ego'et i møde... Hav en skøn dag! ,o)

Maria sagde ...

Dejligt at du følte dig inspireret til, at reflektere over dine egne skridt.
Jeg synes du har sået mange frø som allerede er vokset sig store eller som spirre frem nu. Du kan godt være stolt over dig selv. Husk at fejre dine sejrer både dem du har opnået nu og dem der du kommer til at høste.

Kh
Maria

Krutters Krøller sagde ...

Kære Maria, tusind tak for dine ord - jeg øver mig. Og tak for jeres "Uden filter". En superide og dejlig læsning ;o)