mandag den 28. marts 2011

Nydning...

For et halvt års tid siden læste jeg Elizabeth Gilberts "Spis,Bed,Elsk" - og jeg elskede den! I lørdags så jeg filmen - den yder ikke bogen retfærdighed, men jeg har altså en svaghed for Julia Roberts. *S* Herudover kan man så ovenikøbet nyde Robert Jenkins i en fremragende birolle.
(Jeg viste ikke hvem han var før jeg så denne film, som er fantastisk på en ret stille måde)

Efterfølgende faldt jeg over denne lille tale på TED.com. Elizabeth Gilberts tale om kreativitet er både morsom og rørende. Anbefales ;o)

9 kommentarer:

Madame sagde ...

Jeg glæder mig meget til at se videoen med Elizabeth Gilbert - kan ikke få lov nu, da husbond ser en film :-)
Jeg har også læst hendes "Spis,Bed,Elsk" med stor fornøjelse, og må indrømme, at jeg også kunne lide filmen, selv om den er en helt anden oplevelse. Jeg har bestemt mig for, at bøger og film er to forskellige kunstneriske udtryksformer ... *S* ;O)

Michael sagde ...

Lyder til at være en god bog og film Rina, men som Gitte bemærker er det to vidt forskellige udtryksformer.
I kærlige tanker, god Mandag aften.

Charlotte Skaaning - lever efter: 1: Du ser det, når du tror det 2: Vi tiltrækker det vi sender ud - ord, følelser, handlinger 3: Det ender godt sagde ...

Ihh...jeg så også filmen i weekenden. Jeg er fuldstændig enig i, at den ikke yder bogen retfærdighed, men den er alligevel som softice...mums den glider bare ind og sætter sig med de smukke billeder, selvfølgelig billedskønne Julia Roberts, musik, genkendeligheden i den åndelige søgen, søgen efter sig selv osv.

Krutters Krøller sagde ...

Kære Madame, filmen er også skøn, helt bestemt, men som du skriver, på en anden måde. F.eks. kunne jeg se hele afsnittet om Rom - jeg kan dufte kaffen og smage spaghetien - så sanseligt!

Kære Michael, det kunne være skægt hvis du læste den - målgruppen er vist mest kvinder *S*

Kære Charlotte, skønt! Jeg må indrømme at jeg så den lørdag eftermiddag - på trods af vejret - ren luksus! (jeg havde dog været ude og nyde solskinnet først! ;o)

Losarinas mor sagde ...

Bogen har bare betydet så meget for mig- har læst den mange gange, så tør dårligt se filmen:-)

Krutters Krøller sagde ...

Kære Miri, du kan roligt se filmen *S* Lad den være softice for øjnene, som Charlotte skriver... Og se den lille tale - jeg er sikker på du vil synes om den ;o)

Janne Møller Olsen sagde ...

Kender godt videoen, den har jeg set for et stykke tid siden, og jeg synes den fanger kreativitetens væsen fuldstændigt præcist og "fantastiskt" :-).

Bogen (og filmen) har jeg til gode. Jeg havde ventet på bogen i "hundrede år" fra biblioteket, men kunne ikke få den læst og afleverede den igen - det var åbenbart ikke det rigtige tidspunkt for mig.

Krutters Krøller sagde ...

Kære Janne, "timing is everything" ;o)

berit.. sagde ...

: )) det er altså de dejlige sjokoladeæg
fra Anton Berg : ))