fredag den 25. marts 2011

Sidder og sletter gamle kladder... læser indlæg rundt omkring... føler mig i virkeligheden nok dømt ude - af mig selv?!
Det er en gammel historie, et velkendt mønster... At det er svært at være del af... at det er svært at vende tilbage, når man har været (langt) væk...

--------- (her leder jeg efter et passende billede... i en rum tid...) ---------

Åbenbart har jeg en udpræget trang til at prokrastinere... Egentlig lyder det vældig fint, synes jeg, "Det er da ikke så tosset - at være sådan en der prokrastinerer..." Altså lige bortset fra overspringshandlingerne *S*
F.eks. bevægede indlægget her sig i en anden retning?! Jeg ku' jo påstå, at det skriver sig selv, men det er ikke tilfældet.... Det ER en overspringshandling! Det andet blev for svært og gik i stå...

--------- (og nu overvejes det om dette indlæg skal have lov at leve... ) -------------

Hmmmmm...........Spørgsmålet er - "hvorfor"??!

8 kommentarer:

Janne Møller Olsen sagde ...

Søde Rina, jeg ville ønske du ikke var så hård ved selv .. og din superprokrastinator :-). Den har sikkert sit helt eget ærinde med at passe på noget i dig, det tror jeg.

Krutters Krøller sagde ...

Kære Janne, TAK! Pudsigt nok har jeg haft dit indlæg om Tabu liggende åbent i browseren de seneste dage, men har ikke haft ro til at læse det... Det er nu læst og det er det, det handler om - meget enkelt. ;o)

berit.. sagde ...

sikken dejlig blog du har !!
jeg kender mig så igen i dine ord !
Ka´du ha`en god dag !
knus fra mig : )

min dansk er nog ikke perfekt men, jeg forsøger : )

Krutters Krøller sagde ...

Kære Berit, det er rigtig dejligt at du kommer forbi - faldt over din skønne blog igår og det er livsnydning! Håber vejret også er smukt, der hvor du er ;o)

Losarinas mor sagde ...

Jeg aner ikke hvad det betyder..
Men ville ønske du bare skrev på bloggen igen :-)

Krutters Krøller sagde ...

Kære Miri, tusind tak for dine ord. For mig er det et velkommen tilbage og det betyder mere end... Nyd det fantastiske vejr! ;o)

Michael sagde ...

Der er ihvertfald to slags egoer, det (grimme) ego er det umættelige ego, det ego der ikke kan eksistere uden udefrakommende komplimenter, og dårligt nok er een kompliment fordøjet før et nyt melder sig på banen, det findes også med hensyn til materielle ting Rina, det er totalt umætteligt og begærligt.
Det (gode) ego er det der vil være med til at bringe dig videre i livet med nye indlæringsoplevelser for udvikling, en sund repræsentant for dine inderste sunde positive og kærlighedsfyldte tanker, så egoet er ikke kun dårligt, heldigvis.
I kærlige tanker, god weekend.

Krutters Krøller sagde ...

Kære Michael, det umættelige ego kender jeg godt *S* Jeg tror det er (skygge)sider af det samme ego - og alt efter hvor vi er i vores liv, dukker de forskellige dele op. Og så er vi jo i virkeligheden bare ene og samme person alligevel! Håber du nyder vejret ;o))