onsdag den 27. oktober 2010

En ny beboer...

Rumle er flyttet ind - så nu har vi 3 katte og en kanin!? Måske åbner vi et dyreinternat... *S*

Rumle er en kattekilling - og der er liv og glade dage i huset. Ikke for de to gamle katte, som på det bestemteste holder fast i, at han er en meget ubuden gæst. Vi fandt ham på en skovtur i efterårsferien, hvor han sprang ud af krattet og miawede hjerteskærende, da vi stod ud af bilen. Han var tynd og fyldt med tæger - og fulgte os 1½ km ind gennem skoven og hele vejen tilbage, alt imens han klagede sin nød og smøg sig ind imellem benene på os.
Det var instant love... med overvejelser. Så vi kørte rundt til de nærmeste 4 gårde/huse for at høre om de manglede en killing - den første kiggede lidt på mig og sagde tørt:"Jaahh...det er jo ved den tid...".
Jeg må set lidt paf ud, for han forklarede tålmodigt at der jo blev sat sommerhuskatte af hvert år ved denne tid. Måske er Rumle en afsat sommerhuskat? Han er mega-kælen og kontaktsøgende - så jeg kan næsten ikke tro, at der ikke er nogen, der savner ham?!?!

At have dyr er et stort ansvar - og ansvaret rummer altså også at skille sig af med det på en ordentlig måde, hvis man af en eller anden grund ikke kan have det mere.

Men nu bor Rumle her...og vi skal ikke ha' flere dyr nu! ;o)

10 kommentarer:

Madame sagde ...

Tillykke til lille Rumle - han er vel nok heldig! Katte er meget dygtige til at spotte nye familier og at indynde sig. Min veninde fik en kat på nøjagtig samme måde som dig, også ude i skoven. Nu håber jeg, at dine to andre katte hurtigt overgiver sig og tager imod lille Rumle med åbne poter ... :-)

Krutters Krøller sagde ...

Tak, kære Madame - Rumle er usædvanlig lige præcis på den måde. Faktisk har jeg ikke oplevet noget lignende før... Havde faktisk helt glemt hvordan det var med killinger - overalt og i alt! ;o)

Tanker skal der til sagde ...

Ejjj hvor er Rumle da bare en super heldig kat... !

Det er frygteligt at folk kan finde på at .... droppe et dyr på den måde.

Hyggehygge
Marianne

Krutters Krøller sagde ...

Hey, dejligt - nu kan jeg finde dig igen *S* Ja, katten Rumle har vist ni liv ;o)

Sidse sagde ...

Sødt navn.. Rumle fra skoven.. Og godt han ved hvordan han skal finde et nyt hjem. Ærgerligt at mennesker ikke altid tænker langt nok, når de bestemmer sig for en anskaffelse. Der er for meget "brug og smid væk" over det. Jeg kom lige i tanke om et brev jeg glemmer at ende dig. Skal ske snarest.. Dejligt at se din blog i aktivitet. Håber du får brugt dine evner i dit nye tiltag..

Margith sagde ...

Tillykke med jeres nye beboer, han ser meget sød ud.
Hvis du bladre tilbage i mine indlæg er der et fra i sommers hvor min datter samlede 3 tynde killinger op i skoven. Ørsted Kattehjem kom de til.

Jeanne Helmuth Hansen sagde ...

Tænker: i min terminologi korresponderer katte med harachakraet og dermed livsglæden og kreativiteten. Det tegner godt. Synkronicitet i aktion !!! :-) Men selvfølgelig kun hvis det giver mening :-)

Megan sagde ...

Dyr er dejlige! Jeg kunne ikke leve uden mine hunde, tror jeg. Ville ihvertfald nødigt! Skønt med Rumle, herligt!

Rina, jeg har sagt mit job op! Uden at have noget andet. Jeg tager chancen og går efter drømmen. Jeg kan ikke andet! Og jeg tror på det :) Tak for dine gode ord, dem sætter jeg STOR pris på. Jeg vil gerne bidrage med endnu mere godt til Universet og dermed andre.

Knus

Krutters Krøller sagde ...

Kære Sidse, i hver fald har man pligt til at skille sig af med dem på en værdig og ordentlig måde (og at tænke sig om!). Du kan bare maile det, så printer jeg selv ud *S*

Kære Margith, sådan nogle små pus - og imponerende at alle de katte kan enes...*S*

Kære Jeanne, jamen...så er det nok bare sådan - ubevidst flow og synkronicitet! ;o)

Kære Megan, DET er fantastisk! Og det er dine ord også! Så der er al mulig grund til at tro på det! ;O)

Gitte sagde ...

Hvor er han lækker, ham Rumle. Til lykke med ham......