søndag den 3. oktober 2010

Igår...

I går var en helt særlig dag... Sidder og kigger på skærmen og ved ikke helt hvordan jeg skal beskrive det... og måske skal det bare være...?

I går mødtes vi til hos Sidse til fernisering - Megan, Losarinas mor, Madame og jeg... Et blogtræf midt i den smukkeste plet på Sjælland, midt i fantastiske billeder på Sidse vægge. En fernisering, jeg havde set frem til - og et møde med fantastiske kvinder, som ved tanken gav mig sommerfugle i maven... Vejret var fuldstændig fantastisk; der i gården foran huset, med kaffen (ûberskøn kaffe, Sidse! *S*) - kvinder med kreative kræfter fra fantastiske medier - skrivekunst, billedkunst, håndarbejde, fotos af dagligdagens skæve vinkler. Det var overvældende... overvældende at møde kvinder, som man på en særlig måde kender indefra, og holder af, allerede inden de er trådt i fysisk karakter... Jeg bliver næsten genert ved tanken... *S*

Sådan en dag, hvor alle stjerner er den rette position... Det er en storslået reminder om, at der i verden findes fantastiske mennesker, skønne dage, en overvældende kraft af kreativitet - en dag der kan gøre een særligt svimmel... TAK! ;o)

8 kommentarer:

Megan sagde ...

Selv tak for i går! Ja, det var i høj grad en dejlig og speciel dag. Godt at møde kloge blogkvinder, få sat ansigter på, bade i kreativitet og blive inspireret. Om så det drejer sig om malerier, strik eller skriverier, som det jo er for mit vedkommende. En herlig dag, som lige skal bundfælde sig.

Og så synes jeg da, at vi skal gøre det igen! :-)

God søndag!

Krutters Krøller sagde ...

Jeg er bestemt med på at gøre det igen! Denne gang uden børn og mødre...*S*
Dejlig søndag til dig også! ;o)

Losarinas mor sagde ...

Helt enig ! Dagen var noget helt og aldeles ganske særligt :-)

Madame sagde ...

Det er vel nok smukt, hvad du skriver. Jeg er helt klar til et blogtræf igen ...

Krutters Krøller sagde ...

Kære Miri - det er uomtvisteligt! ;o)

Kære Madame, Vi mødes måske d. 10 okt. til loppemarked? Jeg er bestemt heller ikke mæt af dens slags træf ;o)

Sidse sagde ...

Jeg er HELT rørt over dine ord om blogkvinder i en tidsboble omkring et bord i en forhave i verden. Det var en dejlig, dejlig dag. Det var en højere potens det hele sad i. Det var bare rigtigt. Tak..mange mange gange tak til dig og de andre og de andre...(c:

Krutters Krøller sagde ...

Kære Sidse, *S* Det var jo en fornøjelse! ;o)

Madame sagde ...

Åh ja, det vil være så hyggeligt at ses igen til loppemarkedet på søndag - jeg kommer også :-)