lørdag den 1. januar 2011

Et projekt - med bonus...

tid og ro til et indlæg...

Julen og nytåret er vel overstået - tilbage er nu kun en ubehagelig mavepine - af for mange chips, kransekage og vin *S*

Mellem jul og nytår blev det til et "nyt" køkken - det er fremragende, og næsten helt voldsomt åbent?! Der er åbnet op for andre energi-baner - hvis man altså mener, at der er noget om Feng Shui? I hvert fald er nu plads både fysisk og psykologisk til at udfolde sig, man kan kommunikere og se hinanden uden at tale ind i en halv skabsvæg! Der er fri udsigt til mit store maleri med teksten "The Crack, The Light, The Breath". Alt hvad jeg har brug for at huske, når dagen starter, og når den slutter! Det er malet af denne fantastisk kreative kvinde!
FØR

EFTER


Det er observeret, at jeg nu sidder i min gyngestol... den bliver ellers meget sjældent brugt, til min store ærgrelse?! Men jeg har ikke tidligere brudt mig om at sidde i den, der hvor den står.
Teorien er, at energien fra hoveddøren nu kan bevæge sig ind i køkkenet, og det skaber ro på den ellers voldsomme energi-åre, der går igennem hele den ene side af stuen. Det er en bonus, der ikke er overvejet i forbindelse med køkkenprojektet - men særdeles velkommen! Jeg synes, at det er ganske interessant - om man tror på energi-baner eller ej - noget er forandret!? ;o)

3 kommentarer:

Madame sagde ...

Hvor er det dog blevet flot - tillykke! Jeg synes, det er det skønneste køkken, I har fået, og hvor energierne nu kan flyde frit. Hvis jeg havde lidt mere plads, ville jeg også have en gyngestol ;o)
Godt nytår, Rina!

Janne Møller Olsen sagde ...

Hvor godt - tænk sig at I gjorde det!
Jeg er også vild med farven på væggen ved køleskabet ..

Jeg ved ikke lige med de der energibaner, på det område er jeg helt ignorant, men jeg stoler fuldstændig på at din fornemmelse for hvad der virker for dig og jer, er rigtig :-). Og det ser super hyggeligt ud.

Godt nytår til jer alle i de nye rammer - tænk sig at starte året med noget stort nyt på den måde :-).

Krutters Krøller sagde ...

Kære Madame, mange tak! Og det var tiltrængt, kan vi nu mærke *S* Gyngestolen er en Wegner-gyngestol, som jeg har ønsket mig, siden mine "unge" dage *S* Men nu kan den blive brugt som tiltænkt! ;o)

Kære Janne, farven, ja... Hvis den fungerer, skulle den fremme kommunikation, da den er vand-element... men jeg er en absolut novice udi disse ting *S* Så jeg mærker mig frem... ;o)