onsdag den 26. januar 2011

8 ting om mig...

Rødbederne er i ovnen... Så endelig lidt tid til at reflektere over de 8 ting, jeg skal skrive om mig selv. Faktisk synes jeg, at det er lidt svært, men here goes ( i vilkårlig rækkefølge):

1. For tre år siden fik jeg bortopereret en nyre, nærmest akut. En af de første tanker, der dukkede op, var at jeg følte mig lettet - for så behøvede jeg ikke gå på arbejde!!?! Det var en mega-eyeopener. Og det er min overbevisning, at mit system trak i nødbremsen, pga. langvarig pligtopfyldenhed. 

2. Jeg mødte min biologiske far da jeg var 17 år gammel - jeg havde ikke haft kontakt med ham siden jeg var 3 år. Det var et magisk øjeblik! Magien svandt dog med årene... the missing link var nok en fælles historie? Fra ham har jeg arvet mildhed og masser af krøller ;o)

3. Jeg er født med en stærkt misdannet fod og bruger ortopædisk fodtøj. Jeg har været indlagt flere gange som barn, også som helt spæd.

4. Jeg har spillet volleyball i næsten 10 år - på trods af min fod. En læge sagde engang, at det egentlig var utroligt, at det havde været muligt... Jeg elsker volley og jeg savner ofte at spille.

5. Mine to piger er fantastiske mennesker! Og jeg tillader nu mig selv at tænke, at jeg også har haft en finger med i spillet her. Det er generationer af stærke kvinder (på godt og ondt) - på et tidspunkt var vi fem generationer kvinder samlet, så ældstepigen har oplevet sin tip-oldemor *S*

6. Jeg er uddannet psykolog, men synes ofte at den akademiske "skoling" spænder lidt ben for at opleve verden på en anden måde... Det er ikke "comme il faut" med al den spiritualitet, uden videnskabelig belæg, så nogle af os dyrker det "i smug". *S*

7. Jeg elsker "Lotte fra Spektakelmagergade" - hun minder virkelig meget om yngstepigen. Til gengæld skræmte Pippi mig som barn - hun var for vild, jeg forstod hende aldrig helt?

8. Tangsalat - jeg er VILD med tangsalat!


Og så gik det op for mig i processen - at jeg skal jo give denne award-sag videre?!  Det er alligevel vanskeligt... lidt lissom rundbold?! *S* Der er så mange skønne kvinder at dele med...

Sidse
Lene
Janne
Madame
Camilla
Lotte
Anne
Pi-Andrea

Den er til jer - no strings... ;o)

12 kommentarer:

Madame sagde ...

Kære Rina, det var smukt at læse, hvad du fortæller om dig selv - om store og voldsomme ting, som fx den akutte operation og magien ved at møde din far som 17-årig. Og skønt at læse om din smugdyrkning af det spirituelle *S*
Tak fordi du awarden videre til bl.a. mig - jeg er meget taknemmelig. Kram!

Losarinas mor sagde ...

skabs spirituelle Rina :-)
Tak fordi vi måtte lære nyt om dig :-)

Lotte sagde ...

Også tak fra mig - både at læse om dig - som Madame siger - det er smukt at læse!!!
Og tusind tak fordi du tænker på mig - jeg skal male væg hele dagen, og så kan jeg jo gruble videre :O)

Janne Møller Olsen sagde ...

Tak for at få et udvidet indblik i din verden :-). På mange måder er vi jo både rundet og kantet af vores personlige historie, og jo mere man ved om et menneske, jo bedre forstår man, synes jeg :-).

Du har givet awarden, eller snarere udfordringen videre til blandt andre mig, og det tager jeg som en anerkendelse - tak for det :-). Men jeg må være ærlig: Jeg er ikke vild med de der awards, men heldigvis har du skrevet "no strings" og det hæfter jeg mig ved og vil finde min egen måde at give den videre på.

(Bare lige forsigtigt til sidst: Er linket til Anne ikke forkert, eller er det bare mig?).

Sus sagde ...

Tak fordi du delte ud af ting som er så vedkommende om dig. Vi har lidt tilfælles. Jeg lærte min far at kende (igen) som 17-årig og var så lykkelig. Valgte ham siden fra igen (meget betændt emne for mig), men savner ham (eller bare en far) stærkt.
Jeg er da ikke i tvivl om, at du har din andel i dine pigers stærke sind :o)

Krutters Krøller sagde ...

Kære Miri, og skabet står lige her i blogland, bl.a. *SS* Tror nok at døren nu står på klem ;o)

Kære Lotte, som sagt "no strings" og ingen forpligtelse *S* Men øvelsen er interessant ift. hvor personlig man kan være uden at være afslørened ;o)

Kære Janne, det er vi nemlig og det er det der er interessant! *S*
Jeg er egentlig heller ikke vild med awards, og derfor ligger der ingen forpligtelse i videregivelsen - andet at I er fantastiske og interessante kvinder! (og jo - linket er nu rettet - tak!) ;o)

Kære Sus, det er vist noget vi må deale med i perioder af vores liv. Alt efter hvor vi er i vores liv fylder det.
Jeg er vokset op med en anden far, som jeg holder af, men derfor er der issues alligevel - med den ene og den anden far. *S*

www.sidsephos.dk sagde ...

Kære Rina. Der er vist noget som er gået meget travt afsted i denne uge. Tusinde Tak for din vidersendelse af "Awarden".
Og HOLD DA HELT op, hvor har du mange store dele at deale med i dit liv. Wauw. Det er blandt andet det stof du er fodret med i dit liv. Jeg skal love for, at du har været nødt til at sluge nogle dromedarer. Men så har du en RÅSTYRKE, som kan magte utrolige ting. SEJT på den utroligt vilde måde. (c:

Krutters Krøller sagde ...

Kære Sidse, du aner ikke hvor meget det betyder for mig, at du siger sådan - TAK fordi du er her ! ;o)

Michael sagde ...

De 8 ting om dig selv minder om en viljefast kvinde, dejligt at læse at du trodsede dine odds og spillede volleyball, trods dit handicap.
God weekend.

Krutters Krøller sagde ...

Kære Michael, jeg tænkte aldrig over, at det var noget særligt - jeg gjorde det bare - ganske interessant, når man tænker over det? ;o)

Megan sagde ...

God morgen Rina. Sidse gjorde mig opmærksom på dit indlæg og på det faktum, at du bl.a. har valgt at give awarden videre til mig. Tusind tak. Det er jeg utrolig glad for! Glad for dit venskab og dine altid gode kommentarer.

Det er flotte og ærlige ting, du fortæller om dig selv. Nogle store ting, du har måtte tumle med, men som har styrket dig på forunderlig vis (som den slags gør) og gjort dig til den skønne person, du er. Som Freud har sagt: Af din sårbarhed vil din styrke komme. Jeg ved godt, hvad han mener og det tror jeg også, at du gør! ;)

Tak fordi du er dig!

Krutters Krøller sagde ...

Kære Lene, Lige over! *S* Og tak for dine fine ord!
Jeg har valgt ikke at skrive hos de forskellige, at award'en er givet videre... præcis fordi den skal være uden "strings" ;o)