søndag den 2. januar 2011

Et års dag... ;o)

I dag er det 1 år siden det første indlæg på denne blog... Det har været begivenhedsrigt, lærerigt og fuld af inspiration til resten af mit liv, med en dybde, som slet ikke lader sig beskrive... 

Det er med tilbageblikkets forundring, at jeg konstaterer, at det at dele tanker har bragt mig i kontakt med mange fantastiske kvinder, som jeg nok ikke havde mødt, hvis ikke her...*S* Det rører mig dybt, at det er muligt i dette univers - en sådan medleven og genkendelse og støtte.
Dele af hvem jeg er, er blevet tydeligere for mig, mens jeg har skrevet her - det personlige univers, som kan være nemmere at del på skrift end i tale - sådan er det i hvert fald for mig, lige nu.

Det fokus, bloggen startede med, har flyttet sig i løbet af året... og er på forunderlig vis vendt tilbage igen indenfor den sidste måned?! Der er nu andre og flere inspirations-knager at hænge viden på - det er mere kompliceret og mere facetteret.

Alle de kvinder, som jeg har fulgtes med det seneste år, vil jeg gerne TAKKE STORT! I har været en uvurderlig kilde til inspiration og støtte... en gave på alle planer! Tak, skønne kvinder, fordi I er til!

Med et kærligt ønske om et nyt år, der bringer al hvad du måtte ønske og have brug for... ;o)

11 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Til lykke med dit første år!!

Sus sagde ...

Tillykke med det første år. Jeg har selv holdt pause(r) fra skriveriet, men har fulgt med hos dig og de andre imens.

Krutters Krøller sagde ...

Kære Lavendel, mange tak! ;o)

Kære Sus, du har været savnet! Men er glad for at høre, at du har været der *S* Skriver du igen?

Megan sagde ...

Stort tillykke med 1 års dagen. Tingene har det med at udvikle sig og det gør de bestemt også via bloggen. Jeg for min del er helt vildt forundret og positivt overrasket over, hvad en sådan blog kan afstedkomme.

Tak fordi du blogger, deler og er til! At vi kan inspirere hinanden, dele af både godt og skidt og finde vejen dér et sted er vel et af livets små gode mirakler!?

Glæder mig til meget mere i 2011!

www.sidsephos.dk sagde ...

Uha...TIllykke med det år. Godt du er her. Ellers havde jeg ikke mødt dig. (c:

Krutters Krøller sagde ...

Kære Lene - lige præcis, et af livets små finurlige mirakler! Og tak selv i lige måde ;o)

Krutters Krøller sagde ...

Kæreste Sidse, og lige over!! Det er en bestem en gave *S*

Madame sagde ...

Kære Rina, tillykke med det første år som blogbestyrer - det er altid en glæde at kigge ind til dig. Jeg synes, det er en stor inspiration at dele tanker og oplevelser i dette forunderlige cyberunivers ;o)

Krutters Krøller sagde ...

Tak, kære Madame, det er bestemt også en glæde at nyde din blog og dejlige billeder *S*

Lotte Frodighed sagde ...

Kære Rina, tillykke med det første år og tak for mange inspirerende tanker og ord. Jeg er glad for du blogger og deler! :-)

Krutters Krøller sagde ...

Kære Lotte, det er jeg superglad for - TAK! ;o)