mandag den 24. januar 2011

WAUW!?

Jeg er blevet begavet med denne her... af Miri. Med begrundelsen, at den er givet videre til bloggere, hun gerne vil lære nærmere at kende. Og et stort TAK! er på sin plads her - for det er en vidunderlig gave, at nogle gerne vil lære én at kende. Vi deler stort og småt herinde - personligt, kreativt og meget andet. Vi bliver nysgerrige på hinanden - vi åbner op, viser noget af os selv. Jeg tror på, at det er godt for os selv, vores omgivelser og verden i det hele taget. "Du skal selv være den forandring, du ønsker at se i verden" (Gandhi)
Det er nu meningen, at jeg skal dele 8 ting om mig ... Det driver mig lige i tænkebox... ;o)

2 kommentarer:

Megan sagde ...

Du skal være den forandring, du selv ønsker at se i verden. Kære Rina og kære Ghandi, jeg kunne ikke være enig. Man skal blive til den sti, man ønsker at gå på. Become the path. Sådan sagde Buddha.

Tillykke med din award, den har du fortjent. Glæder mig til meget mere, for ja, vi inspirerer hinanden med stort, småt og godt i blogland. En landsby i Cyperspace!

Krutters Krøller sagde ...

Kære Megan, Become the path... det kan jeg li' *S* Vi sender de go'e energier ud i verden herfra vores lille blog-landsby... og det gør verden til et bedre sted, tror jeg på - Og TAK! ;o)