fredag den 21. januar 2011

Målløs...?!

Idag er det ikke blevet til så meget - bare udførelsen af det mest nødvendige. *S*

Men jeg har samlet op på et par programmer, "Sjæl og videnskab", på DRs hjemmeside. Det er virkelig tankevækkende stof! I programmet om tankernes kraft vises video med en Parkinson-patient, som har deltaget i en behandling af sin sygdom - i en placebogruppe. Jeg har sjældent set noget lignende. Hendes tilstand blev bedre og bedre, og først da hun fik at vide, at hun var en del af placebo-gruppe, vendte Parkinson-symptomerne tilbage som tidligere!!!?!?!
Derudover vises resultater af meta-analyser af behandling med "lykke-piller" - omkring 80% (!?!?!?) af virkningen af disse piller er placebo, altså at folk får det bedre, fordi de tror på, at de får det bedre.
Med er et lille indslag med Dr. Bruce Lipton, ham med bogen "Intelligente celler" - og slutcitatet i udsendelsen er:
"We can be masters of our mind... instead of slaves of our chemistry!" Ved tankens kraft... (Se programmerne her)

På en eller anden måde bliver mit nye arbejdsfelt kastet i helt nyt lys - for mig i hvert fald... Måske det giver endnu mere mening, end jeg troede...?! ;o)

5 kommentarer:

Megan sagde ...

Jeg har ikke selv set udsendelsen, men har hørt om den. Tanker betyder alt. Du bliver, hvad du tænker og ... måske endda rask!? Tankevækkende og forhåbentlig de gode af slagsne! :)

Ha' en dejlig weekend!

Losarinas mor sagde ...

Kære Rina- jeg har givet dig en Award

Madame sagde ...

Jeg har netop set de to første programmer på nettet - og det er utrolig spændende. Ja, faktisk havde jeg lige skrevet et indlæg om serien, da jeg nu ser, at det har du også. Placeboeffekten og lykkepiller, gys ikke sandt?
Jeg glæder mig til, at DR lægger udsendelse 3 ud om Eric på to år, der taler om sit tidligere liv - så detaljeret, at forældrene kan finde en person, der passer på oplysningerne ...

Anonym sagde ...

Godt at vide, at jeg har mulighed for at indhente de første programmer, som jeg ikke har set...for hold da op, hvor lyder da da helt vildt spændende, det du resumerer. Det vil jeg glæde mig til.

Krutters Krøller sagde ...

Kære Megan, ekstremt tankevækkende! Jeg vil i hvert fald gøre en ekstra indsats for at tænke positivt *S*

Kære Miri, hold da op - jeg er helt overvældet... TAK ;o)

Kære Madame, har været væk hele dagen, så jeg har dit indlæg tilgode - i aften skal jeg se det om visualisering!

Kære Charlotte, Det er vildt tankevækkende! Og lidt synkronicitet her - for jeg ser at du har skrevet lidt om det samme *SS*