torsdag den 22. april 2010

And now to something completely different...

Jeg har et issue med grøntsager...

Jeg ved ikke helt - det er bare lissom ikke rigtig mig?! Altså, jeg kan godt spise nogle af dem, men det bliver bare aldrig rigtig fantastisk, ikke som stenbiderrogn eller sushi.

Faktisk ku' jeg godt tænke mig at ku' trylle med grøntsager, for det er jo sundt - og - forestiller jeg mig - et godt supplement til pasta, ris og kartofler (som jeg pt. også synes er kedeligt) Det er det med grøntsagerne, at de bør camoufleres med andre smagsgivere - for de smager jo ikke rigtigt godt, vel? Og så er de arbejds-og slæbe-krævende - det tager en rygskade at slæbe dem hjem og en krig at tilberede dem. Så i mange lange måneder har vi levet af råkost (revet gulerod) med variation af peanuts, rosiner og en sjælden gang et æble. Det er nemlig supernemt i min Kitchen Aid tilbehørsrivejernsaggregat...

Men hvad gør man, når man er uvild med grøntsager? Jeg tæsker mad-blade igennem - og finder mig selv ved råkostmaskinen om og om igen... Iaften vil jeg lade mig inspirere af Jamie Oliver, som er på tv om få minutter. Please, go'e forslag og inspiration er mega-velkomne!
;o)

3 kommentarer:

mette b sagde ...

Prøv at lade dig inspirere på aarstiderne.com

der er rigtig mange dejlige opskrifter med grønsager, så det smager himmelsk!

Selv har jeg en dressing til forskellige salater:
citron
olivenolie
salt
peber

En god salat kan fx være rå revet rødbede, rå revne gulerødder og evt. rå revne æbler(kitchen aid!)

Du må gerne skrive til mig, hvis jeg skal bidrage med lidt flere opskrifter :)

Rina sagde ...

Fantastisk, Mette! Tak! ;o)
Vi har prøvet Aarstiderne før - måske vi sku' gøre det igen?
Rødbede-sæsonen, er den ikke overstået?
Kh Rina

mette b sagde ...

Tjoh, men man kan stadig købe. Sådan nogle knolde holder jo godt :)