fredag den 9. april 2010

Taknemmelighed...

Lykke Rix' indlæg mindede mig lige om min taknemmelighed, særligt i forhold til dette store, fantastiske blog-univers! Min beslutning var ikke blevet til uden det...

Så TAK! og taknemmelige tanker til alle jer, der skriver, inspirerer og deler tanker med os andre (altså her: mig! *S*) Tak for fede, sårbare, muntre, hverdags- tankevækkende indlæg og tak for dejlige kommentarer og andet godt! Det er livsudvidende!

(Okay, det lyder lidt som en Oscar-tale... men jeg mener det! *S*)

;o)

PS. Et godt tip - På Anna Skyggebjergs blog kan man også hente inspiration - bl.a. i form af hendes bog - tjek det ud!

3 kommentarer:

Pi Andrea sagde ...

Jeg lovede faktisk mig selv igår da jeg var ude at gå tur, at jeg aldrig mere ville tage noget for givet...og dermed bliver jeg også mere taknemmelig for det hele...også de små ting... Og jeg glæder mig allerede derved... :o)
Knuss

Madame sagde ...

Jeg kendte ikke de to blogger, du linker til - men det er skønt med ny inspiration! Og stort tillykke med at du har besluttet dig til at sige dit job op, Rina. Jeg synes, du er meget modig - jeg går selv med de samme tanker, men det har jo store konsekvenser.
Ha' en dejlig solskinsdag :-)

Krutters Krøller sagde ...

Kære Madame, det har sandelig konsekvenser... men nogle skulle også gerne være fantastiske! *S* Men selvfølgelig giver økonomien sit bidrag til de grå hår - men det kan gå - et stykke tid.
Pi - taknemmelighed er en særlig læremester, men rigtig svært at praktisere konsevent - vi øver! *S*