fredag den 16. april 2010

Lige så stille...

har min dag været indtil nu... Der er relativt stille i mit hoved, og det er faktisk meningen *S*

Jeg ventede imorges 1 time på værkstedet for at få min bil med hjem, men det var mere kompliceret end som så. Det endte med en taxa hjem til købmanden for at proviantere det vigtigste - fredagsguf! Alle planer blev sat på hold... og det er nok helt fint.

Igen har jeg eksperimenteret med at holde fokus på en ting ad gangen - og endnu engang er det lykkes at overraske mig selv med hvor effektivt, det faktisk er. Men det kræver ro at finde den ro - for mig, endnu i hvert fald. Mon man kan træne sig op til at finde den i alle situationer?

Grunden til roen idag er også at jeg i går havde DEN samtale med min leder... Og den forløb over al forventning! Jeg havde mantraet Pippi Power og beslutsomhed (og ro, faktisk?) på vej i bilen og op ad trappen... men jeg mødte ingen modstand, kun forståelse og imødekommenhed?! Hvor er det altså forunderligt?!

Resultatet er nu, at jeg fra 1.7. er på nedsat tid, 18 timer om ugen, og kun skal arbejde med familiebehandling!! Det er SÅ VILDT at jeg ikke har fattet det endnu...

Jeg glæder mig inderligt til at bruge den resterende tid på at tænke, finde, lede efter min passion, min inspiration, min niche i mit arbejdsliv - jeg vil gerne integrere det spirituelle i min tilgang til behandling, på en eller anden måde... Det er en udfordring, når man er "opdraget" akademisk/videnskabligt...

Det er åndedrætsweekend igen - så jeg skal dele mine indre sejre og beslutninger med de andre kursister... det bliver dejligt!
;o)

7 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Hvor er det dog dejligt at læse !
Skide flot klaret :-)

Krutters Krøller sagde ...

1000 tak! Dejligt at "se" dig *SS*
Knus Rina

Lotte, Frodighed sagde ...

Hvor bliver jeg altså glad! Tænk, alt det der er muligt, hvis vi vover! Du vovede! Godt gået, kære Rina. Jeg er meget glad på dine vejne :-)

Krutters Krøller sagde ...

Det er simpelthen SÅ skønt at få jeres dejlige, støttende kommentarer - det betyder virkelig noget for mig!
Og ja, Lotte, vi er vores egne begrænsninger langt hen ad vejen - eller vores tanker er...?
;o)

mette b sagde ...

Hvor er det dejligt for dig.

Madame sagde ...

Hvor er det dejligt at læse, Rina! Det er vore indre Pippi Power, ro og beslutsomhed vi skal hale frem, når vi vil ændre verden.

Krutters Krøller sagde ...

Tak for jeres hilsner *S*
Ja, hvis vi vil ændre verden, må vi starte med os selv... Det prøver vi jo alle sammen, ikk?
Tanker Rina