tirsdag den 13. april 2010

Forsmag på sommeren

Det er helt fantastisk vejr, her i gårdhaven. Markisen er ude, pigerne spiser instant nudler ved terrassebordet...
Mens jeg sad der, kom jeg (igen) til at tænke på tid, og hvordan projekter kan blive uoverkommelige, hvis alt hvad man går i gang med skal være færdigt - vel at mærke, inden man gør noget andet... Og besluttede, at jeg ikke behøvede at gøre bedet færdigt. Jeg ku' jo bare lige rydde 1x1 m. for skvalderkål og flytte lidt skovjordbær.
Så det gjorde jeg... og faldt i processen over det uovertrufne ørnenæb, hvilket betød at den store sibiriske rose måtte lade livet. Og så fik jeg pludselig mit træ i stuen?! For den ene gren passede perfekt til formålet - tænk hvad der findes lige for næsen af os, hvis vi ser godt efter. *S*

Planen er at spraymale det hvidt og studse det lidt...

(jeg kan ikke lade være med at tænke, at sådan en dag som idag, samtidig er en forsmag på, hvordan nogle af mine dage kan se ud indenfor den nærmeste fremtid... det er den VILDESTE fornemmelse! ... og samtidig lidt skamfuldt - kan jeg virkelig tillade mig selv at ha' så godt? Tankevækkende...)
;o)

3 kommentarer:

Pi Andrea sagde ...

Hvor er det bare fint dit træ... :o)
-og hvorfor er detlige at vi får så dårlig samvittighed når alt kører som smurt med små indlagte positive overraskelser?... Væk med samvittigheden der, og nyd det!... For det er jo så dejligt... :o)
Knuss

Honey sagde ...

Det synes jeg bestemt, at du kan - tillade dig selv at have det så godt! :-) Det er kun dig, der sætter grænserne i dit liv og viser andre, hvordan du vil behandles.

Krutters Krøller sagde ...

Åh ja, det er SÅ dejligt! Og det har virkelig været en skøn dag! Så TAK for jeres støtte - tænk, at vi kan være opdraget med sådan en besværlig samvittighed *S*