lørdag den 13. marts 2010

Lidt trægt...

går med blog-indlæggene herfra...

Måske handler det om graden af stilhed - det skriver Lykkerix i hvert fald om. Eller måske handler det om præmenstruel depression, eller måske handler det om, at jeg er i vældig proces med mange personlige ting, der ikke lader sig omsætte i blogform...

Either way - min plan for dagen var at kigge på alle de rammer og billeder, jeg har liggende - montere dem, og skabe en pragtfuld billedvæg over sofaen! Dejligt projekt... not! Jeg må erkende min begrænsning; jeg ejer simpelthen ikke blik for det?! Måske handler det om at jeg er bedst til de små detaljer - eller bare er bedre til noget andet. I desperation fandt jeg mit krondyr frem - det skal indtil videre pryde væggen sammen med dette lille fund fra genbrugen nedenfor.

Projektet er afblæst og nu går jeg på Etsy.com for at finde det ultimative vægdekoration.

Og måske et par hjertevækkere - sådan en er en ting, der rører dit hjerte, hver gang du ser den... små åndelige knus. Dem ku' jeg da godt tænke mig nogle af - hvad mon det kan være? Det kræver vist en portion intuition og et åbent hjerte at finde den ægte vare... Nu går jeg på jagt! ;o)

4 kommentarer:

Jule Mig sagde ...

Her hos os.. er vi vild med Sikker Hansens nøgne damer.........

... fløjt ... fløjt.. fløjt..

Hyggehygge

Losarinas mor sagde ...

God jagt !
Og vent med at hænge noget op, indtil du har fundet lige det , du søger :-)

Krutters Krøller sagde ...

jeg googlede lige de nøgne damer *GG* De er smukke!
Go'e råd - tak for det! Der er godt meget fantastisk på Etsy...det kommer at vare længe før jeg kan bestemme mig....
Go' aften til jer *S*

Pi Andrea sagde ...

Jeg er da ret vild med dit rensdyr i rammen!... :o)
Jeg ved ikke om jeg har blik for det, men jeg besluttede mig bare for at have mange ting og billeder på væggene i stuen...og så gik jeg igang med et par større ting som blev udgangspunkter for resten... :o)
God jagt.. :o)
Knuss