søndag den 7. marts 2010

Overload...

Jeg havde en kreativ blokade i går - egentlig mere en overload. Som handler om, at jeg nu har samlet så mange projekter i mit hoved, at jeg ikke kan beslutte mig til, hvad jeg nu har lyst til?!
Der er uglepude, nederdel, billedvæg, collage, chimes, fuglegren, entre og badeværelse har jeg ideer til og det lille bord skal males færdigt...

Så det endte med te og bog på sofaen. Og en middagslur, som er min allerbedste favoritluksus i weekenden ;o) Og så svingede jeg støvsugeren og pudsede vinduer udvendigt - og hertil morgen er det rigtig dejligt at kunne se ud af vinduerne igen!
Men jeg har et problem! Jeg kan rigtig godt li' min stue og farverne på væggene, men det er rigtig svært at finde farver, der passer ind uden at clashe. Farverne ER mørke, og det er dejlig hule-agtigt om vinteren, men nu trænger jeg til forårsfarver og liv!

Puder og billeder er jo et rigtig godt sted at starte... men hvad og hvordan? Pink er en god farve, og det er rosa også... men hvad og hvordan?! Jeg har en del rammer og billeder liggende, men er i tvivl om de er for "kedelige" - jeg er rigtig glad for sort/hvid billeder, med fine streger, f.x linoleumstryk..., men vil gerne mixe det med noget der er spræl i?
(Billedet til højre fandt jeg på loppemarked i går - det til højre er et postkort)

Nå, men det må jeg arbejde videre med... *S*

Idag skal jeg med en veninde til alternativ messe... så søndagen ved hvad den skal bruges til! ;o)

"Vi får ikke altid det vi ønsker, men det vi har brug for" (Winonas Visdom)

2 kommentarer:

Marina sagde ...

Ja nogle gange trænger man bare til lidt ro for hist og pist kan alle ideerne og drømmene fylde lidt for meget. Det med billederne kender jeg godt. Mine står stadigt på gulvet ovenpå selvom det er næsten et år siden at håndværkerne var her. SUK.

1 OF A KIND sagde ...

Rigtig sødt postkort til højre - søde farver!