mandag den 15. marts 2010

Uheldig eller bare langsom...?

Ad snørklede surfing-veje faldt jeg over Pernille Melsted og hendes bog "Find din passion - på 4 uger"... Godt nok er jeg ved at svømme over i selvhjælpsbøger, men det er da en invitation, der er til at forstå! Selvom mætningspunktet snart er nået, hvad angår div. programmeringer til det optimale liv, kan man da godt være nysgerrig? Hende her er i hvert fald anbefalet af yndlingsbogens forfatter - så det må være godt...

Så - mig forbi den nærmeste boghandel idag - men bogen er udsolgt?! Det samme gælder "Bed, Spis, Elsk" - den kommer dog igen til juni, i paperback-udgave. Det er ligesom "Naturlig overflod"... som krævede en virkelig indsats for at få fingrene i. HMM - jeg må erkende, at jeg nok mere langsom end uheldig til at opdage de go'e bøger ...?!

Den søde dame i boghandlen var meget hjælpsom - og endte med at skaffe Passions-bogen fra en anden butik. Samtidig havde hun et par bogtips, som jeg må tjekke ud - og på stativet udenfor butikken fandt jeg endnu en bog, udsolgt fra forlaget - den stod der i 3 eksemplarer - til 49,-!!!

Jeg ved ikke om det er hybris, men det er en sy-bog *GG* - "Genbrug på den fede måde"...
Så må vi se om det bliver omsat... Men jeg har lige læst i dag (i en selvhjælpsbog! *S*), at man skal drømme de fede drømme. Så jeg drømmer at jeg kan sy... men jeg ved ikke om det bliver en passion... ;o)

5 kommentarer:

Pi Andrea sagde ...

Fedt at se at du er begyndt at hænge op på din væg... :o)
Super skønt uglebillede... :o)
Knuss

Losarinas mor sagde ...

Bøger ! Jeg elsker bøger :-)

Madame sagde ...

'Genbrug på den fede måde' lyder som en bog for mig - elsker at drømme fede drømme. Hvor er det herligt at få inspiration til læsning her i blogland!
Varme klem til dig ...

Pernille på 1. sagde ...

Uha jeg elsker også bøger og det lyder som nogle gode nogle du vil have fat i, den genbrug ser ikke dårlig ud, drømme det skal vi

Knus

Krutters Krøller sagde ...

Jah, bøger er fantastiske! Pt. opholder jeg mig langt hellere i en boghandel end i en tøjbutik! Tak for de søde ord!
Rina