mandag den 1. marts 2010

Se hvad jeg fandt....

under sneen...

Det er påskeliljer!?!
Jeg fandt dem under en busk, hvor jeg stillede dem i foråret, fordi jeg ikke lige vidste hvad jeg skulle gøre med dem. Måske har det været meningen, at de skulle gøre mig varm om hjertet på den første forårsdag - med sne... gemt og lidt glemt... *S*

Og så fandt jeg ham her - en smule arrig ser han ud -
men han har også siddet der længe...helt forsvundet.

Jeg har jo været væk i weekenden - på åndedrætsterapi-uddannelse. Og det har været en hård weekend - gamle mønstre og følelser "right in your face" ... Hvorfor er det mon svært at træde nye stier i sit liv?
Men det har også været par vigtige dage med påmindelse om, hvor stor en forskel det gør for min livskvalitet, når der er friere adgang til følelserne - og hvor dejligt det er at dele den åbenhed med andre - selvom man er sårbar... Det føles ganske enkelt mere levende...

Føljetonen: Det fik mig til at skrupgrine, da jeg opdagede, at der fortsat ligger trusser på badeværelsesgulvet - men, men, men... de er nu en anden farve, hvilket alligevel vidner om et vist flow...?! Ikk'?! *GG* (Vi vil følge farverne herpå et stykke tid endnu...)

2 kommentarer:

Jule Mig sagde ...

Hihihihihi, fedt at trusserne trods alt har bevæget sig...

Hyggehygge
Marianne

Madame sagde ...

Det lyder meget, meget spændende med dit kursus! Jeg synes, du har helt ret i, at det gør stor forskel for vores livskvalitet, når der er friere adgang til følelserne. Jeg hører ofte yoga nidra i øjeblikket, og der er netop fokus på åndedrættet.

Det, du har fundet under sneen, er også livskvalitet ;)
Ha' en dejlig dag :-)