fredag den 19. februar 2010

Hype...

Hold da op, hvor er der meget hype omkring de store fester!

Idag har vi kigget på konfirmationskjoler. Heldigvis kom vi også hjem med en - puha, ellers var mor her blevet helt trekantet ved tanken om den fortsatte jagt på den perfekte kjole! I butikken var de super-søde, men der blev ikke givet ved døren. De lod os venligt, men bestemt forstå, at kjolerne går som varme onsdagssnegle, og man skal ikke tøve med bestemme sig, for så kan det jo være for sent... og det er jo tilnærmelsesvis omsorgssvigt?!
Det minder mig om besøget i baby-forretningen, da vi ventede yngstepigen. Det var sandelig med nød og næppe, at vi kunne nå at bestille en barnevogn, for vi var meget sent ude, mente damen med dyb panderynken og bekymret mine. Det var så tre måneder før termin! For f..... - det er en barnevogn - ikke en håndbygget båd?!!?

Nå, men kjolen er i hus og skoene ligeså... samt lokaler og kok, so far so good!

Aftensmaden lykkedes i aften - heureka!
Alle synes det var rigtig lækkert, med undtagelse af yngstepigen, men hun tæller ikke i den sammenhæng. *S* Menuen stod på en thai-ret, som jeg fik til en fødselsdag fornylig.
Man tager et salatblad (iceberg, kinakål, whatever...), fylder lidt nudler og kød i, topper med koriander og thai-basilikum og en peanut/satay-sauce. Salatbladet rulles sammen og spises med fingrene - mums! Vel nærmest en asiatisk udgave af pita-brød?!
Jeg er normalt ikke vild med koriander, men i denne ret smager det fantastisk! Satay-saucen er der vist en million-milliard udgaver af; herhjemme er det bare peanutbutter tilsat hakkede peanuts + kokosmælk til smag og konsistens passer ens smagsløg *S* Man kan tilsætte chili, hvis man vil have lidt mere bid.

Det er mega-nemt, hurtigt og sundt, særligt hvis man har en rest kød tilovers. Bon appetit! ;o)

(Det bliver spændende med sang-valg i aften - hvad mon Thomas skal synge? I X-Factor...*S*)

2 kommentarer:

Jule Mig sagde ...

Uhhgggg Kan sgu sjovt nok stadig huske de dage hvor min mor og jeg var på jagt efter min konfirmationskjole... Enige var vi ikke...

Jeg nægtede de der Lilly varianter, som var meget in...

Ville jo helst være i sort... Men ak.. den blev hvid.. Men jeg fik min vilje hihihihi

Hyggehygge og rigtig god weekend
Marianne

Losarinas mor sagde ...

Åh ja- bringer minder... Har konfirmeret 3 !!
Maden lyder yderst lækker !