mandag den 1. februar 2010

Weekendens aha...

Nu er "Elsk dit hjem" læst igennem fra ende til anden - og endnu engang er jeg blevet lidt klogere!*S*

Symboler... altså jeg vidste jo godt, at kunst er smækfyldt med symboler, men har aldrig tænkt på, at kunsten kan vælges udfra betydningen for mig her og nu - eller med udgangspunkt i det, man gerne vil manifestere i sit liv (seriøst - det har jeg altså ikke! *S*)
Og da slet ikke at den kan skiftes ud efter behov... for mig har kunst altid været lig med "ægte" billeder og derfor ejer jeg ikke noget. For jeg har været for nærig til at erhverve mig noget skønt til mine vægge, noget jeg ville være bange for at blive træt af - for det er jo alt for dyrt til at blive træt af! Jeg forstår nu bedre, hvorfor mine vægge har været tomme så længe... så meget for andægtighed *S*

Men man skal lære så længe man lever - gudskelov! Nu har jeg altså også forstået, at det handler om symboler - her og nu og i bevægelse... Kunsten på væggene kan fungere som pejlemærker for en stemning, en retning, et ønske, en længsel, et mål - og det kan være hvad som helst i virkeligheden! Hvor fantastisk er det lige?!?! *S*

På samme tid får det mig til at føle mig fri og helt handlingslammet?! For hvad skal jeg så vælge?! Det fik mig til at tænke videre... Jeg har en mani med fugle og gule nuancer lige nu - hvad mon det handler om? Fuglene er måske frihed ? Og de gule farver - tjaahh, det er straks værre; der er mange symbolske tolkninger af gult.

"Den er storsindets, gavmildhedens, intellektets, intuitionens og anelsens farve."
" Solar plexus chakraet er gult, det står for det emotionelle, de jeg-orienterede følelser."

Jeg synes alligevel lidt, at det passer på mig - lige nu... *SS* (ikke noget med falskhed, jalousi og den slags, vel?)

Så nu kigger jeg efter billeder og deko til væggen - med længsel og med hjertet...
Hos Anne
("Hverken fugl eller fisk...") faldt jeg over linket til Etsy.com - helt fantastisk site! Der kommer jeg til at bruge mange...ehem...timer! ?

Denne lille sag er jeg faldet for... blandt andet *S*

1 kommentar:

Pernille på 1. sagde ...

Ja jeg har jo været igennem samme bog da jeg i mange år har indrettet mig efter de principper om at elske mit hjem. og ja alle ting har en betydning så det har vores ting på væggene også. Den gule farve er også bundet til jordelementet i feng shui, så det kan være at du mangler lidt jord og derfor søger den gule :)

Knus