torsdag den 18. februar 2010

Off-dag

En  dag med stilhed... Stilhed er skønt, særligt når den er valgt med omhu. Men det kan osse blive en stilhed, der næsten kan blive klaustrofobisk, kløende. Bedre bliver det ikke af den sne, der faldt i eftermiddag...*suk* Jeg trænger som alle andre til tø, forårsluft, erantis, vintergækker... Tak ?

Dagen er fordrevet med åndelig føde - Winonas Visdom. På biblioteket venter en bog, jeg har ledt intenst efter - men den er udsolgt fra forlaget, og er ikke at finde i danske antikvariater - Naturlig overflod af Sarah Breathnach. Den er meget varmt anbefalet og citeret på nogle af de blogs, jeg læser... så jeg er spændt!

Jeg har de seneste uger erhvervet mig forskellige ting til krea-projekter - men idag var ikke dagen at udfordre mig selv med opgaver, der overstiger evnerne på min autopilot. På en måde ærgerligt.... Men vigtigt at anerkende at de "dårlige" dage er en del af mig. Og i morgen er der atter en dag... ;o)

1 kommentar:

Sus sagde ...

Du har ret i at det er sundest at erkende sine begrænsninger, hvor irriterende de end måtte være.. Det lyder da også som om du kan fordrive tiden på hyggeligste vis med gode bøger. "Naturlig overflod" lyder godt. Jeg glæder mig til at høre om den.
Håber at i dag (fredag) bliver en bedre dag - på trods af endnu mere sne :)