tirsdag den 16. februar 2010

Tid, tid... igen og igen ;o)


Afsnittet om TID i yndlingsbogen bliver ved med at rumstere - og i praksis vil det vel sige, gøre sin virkning, inspirere i det stille. Der var særligt et afsnit, der tog mig på kornet:
"Der er stadig dage, hvor jeg kan være to timer om at tage mig sammen til at rede sengen, fordi jeg liige skal alt mulig andet. Når jeg så endelig gør det, har jeg altså brugt to timer på at undgå noget, som reelt tager under to minutter af mit liv..."
Det er simpelthen mig i en nøddeskal - ofte! Det er da herre-træls at se på tryk, ikk? Tænk hvor meget tid og energi jeg bruger på at have disse projekter i hovedet og skubbe dem foran mig, fordi...ja, fordi hvad?!

"Engang satte jeg mig for at male et guldspejl hvidt. Det tog mig ti minutter at give spejlet maling første gang. Og mens jeg lavede mad og spiste med familien, tørrede spejlet, og så fik det anden omgang efter middagen...Jeg fik altså et "nyt" spejl for 20 minutters indsats..".
Så dette lille bord har nu fået spærregrund første gang kl. 16.50 - og får anden gang, når vi har spist. Imorgen får det en omgang grunder...
Jeg har ikke helt besluttet mig for farven endnu - men farvekombinationen i Kähler-vasen her kan jeg rigtig godt li'. Den gule minder meget om farven på mit chatol, så det ku' vel godt gå?

Hvad er det så lige med den tid? Jeg tror, det er sådan - i hvert fald for mig - at jo mere stresset, jeg er, jo mindre overkommer og når jeg. Der bliver meget, meget længere fra ide til handling, og med meget mere frustration... Det tænker jeg lige lidt over...*S*

(og ja, så nåede jeg faktisk også lige dette indlæg inden aftensmaden)
;o)

5 kommentarer:

Jule Mig sagde ...

Ja.. det er utroligt.. Hvad man kan nå, hvis man bare gør det...

Men.. det er jo lige det, der med at gøre det... hihihi

Hyggehygge
Marianne

Krutters Krøller sagde ...

Ja, det er en tanke værd - og sloganet er jo taget af Nike...*GG*
Super kanelsnegle, forresten!
Ha' en dejlig aften!
RINA ;o)

Lotte, Frodighed sagde ...

Hihi... orv ja, det kender jeg sørme godt! Tænker RIGTIG meget og i meget lang tid over ting jeg gerne vil have gjort...
Jeg er lidt nysgerrig - hvad hedder Yndlingsbogen?
Dejlig blog du har dig her! :-)

Krutters Krøller sagde ...

Kæreste Lotte,
1000 tak! *S* Og i lige måde...Jeg er gået i gang med "Winonas visdom", og har bestilt "Naturlig overflod"på biblo, takket inspiration fra din blog!;o) Jeg er overvældet over mængden af inspiration i Blogland og suger til mig...
Bogen, du spørger til, hedder "Elsk dit hjem - fra a-å" af Ranvita La Cour.
KH RINA ;o)

Pernille på 1. sagde ...

Ja sikke alt det man kan nå hvis man bare går i gang.

Farven på vasen er altså mere gul i virkeligheden end den er på dit billede, ja altså på vasen, de står nemlig i min vindueskarm, men den gule farve er rigtig fin :)

Knus