lørdag den 20. februar 2010

Jeg gjorde det?! Jeg gjorde det... ;o)

Idag er en særlig dag... Jeg har i dag overvundet min symaskine-fobi! Og ikke alene har jeg overvundet den; jeg synes faktisk det er sjovt!?

Det er godt 15 år siden, jeg sidst har siddet ved en sy-maskine; men efter alle de fantastiske blogs og kreative ideer, fik jeg pludselig den sindssyge ide selv at sy...noget, et eller andet... *S* At starte med betræk til marokko-puden - hvor svært kan det lige være? Tænkte jeg...velvidende, at det rækker laaangt ud over mine almindelige kompetencer ;o)

Min mors sy-maskine har nu stået hos mig i en god uges tid - planen var klar ... Men det er som om modet ikke har været tilstede før idag. Tænk, at det faktisk lykkedes - og endda med lidt impro undervejs. Yngstepigen har hængt ved min side, og klippet fugle, vinger og diskuteret farvekombi'er - super-hyggeligt!!

Her er så det færdige resultat - der er fejl og buler hist og her. Men godt tilfreds er jeg  - med sådant et første forsøg. Jeg øjner mulighederne forude *S*
I farten lavede jeg også et pudebetræk - måske skal der en stor ugle på? Men det bliver ikke nu - mine evner har været så rigeligt udfordret idag. Tør sveden af! *SS*

6 kommentarer:

Sus sagde ...

Det er så fint! Du har god grund til at være stolt af dig selv, og jeg ved hvad jeg taler om, for jeg har selv samme fobi :)

Krutters Krøller sagde ...

Tak, tak! *SS*
Men hvordan er det nu... "Alt er muligt for den der bærer viljen i hjertet"... ?
Men jeg tror nu ikke der var tænkt på marokko-pude overtræk i den sammenhæng.
KH RINA ;o)

Pi Andrea sagde ...

Hvor er det da bare fint... det kan du da sagtens finde ud af... :o)
Og super lækker mønster på de stoffer du har brugt... :o)
Glæder mig til at se puden... :o)

Krutters Krøller sagde ...

Det skægge er at bundstoffet er fra Netto til ingen penge, som sædvanlig. Det andet er dug og dækkeservietter fra genbrugen *S*

Pernille på 1. sagde ...

Hvor var det godt at du fik overvundet din skræk :) ja man bliver så inspireret her i blogland og det er da et fantastisk resultat du har fået ud af det !

Knus

Losarinas mor sagde ...

Sådan ! Den er blevet så flot :-)
Og så er en fobi død :-)