fredag den 24. september 2010

Min egen roadmovie...

Fire timer til Skive i bil i går aftes... 4 timer i en boble af intethed og nærvær... Kun blid musik, kaffe og forbigående tanker...

Smuk måne, gyldent diset af skyet. Motorcyklister i samlet trop på Harley'er i tusmørke. "Polle" alene i det ene hjørne af grillbaren i Christianshede, hvor der allerede er stolet op, mindede mig om billeder af Edward Hopper. Vejside-plakater med tekst, "Madpakker" og "Mystikken drager" (?!?). 10 kilometer uden afstribning i bælgravende mørke på den jyske landevej. Men ingen "diner" med burger og fedtede onion-rings...

Og her til morgen på vandrehjemmet... Ingen morgenmad, selvom det var bestilt, og hvad værre er ingen morgenkaffe... Jeg må ud i verden og finde kaffe ;o)

5 kommentarer:

Megan sagde ...

Godt at have sin helt egen roadmovie!

Jeg håber du fandt kaffen! :-)

Glæder mig til at se dig (og børnene måske) til fernisering hos Sidse. Og så fandt jeg jo også din blog her og kommer igen! Lægger mig til som følger ... vi ses både her og der.

Og ha' en fin fredag! :-)

Losarinas mor sagde ...

Du brave kvinde :-)

Krutters Krøller sagde ...

*SS*
Tak for jeres tanker begge to - jeg bliver altid så glad! Vi ses jo snart... Kærligst

Sidse sagde ...

Det ER definitivt det allerværste...Nå..ja + mange andre ting. Men kaffen må bare være der om morgenen. Fedtede løgringe, jeg kan godt mærke duften.. Og smagen røgen, og se Hoppers billeder af fremmedgjordte individer sammensiddende eller ensomme. Der kører en film i baghovedet.. Lynch..Og så videre..

Krutters Krøller sagde ...

Sidse, JA for pokker - der var noget sært Lynch-agtigt over den uafstribede landevej i bælgravende mørke... Tak *S*