søndag den 12. september 2010

Yiajks...

Jeg er frusteret... Roder og rumsterer med hjemmesiden til min "fremtid"... Det ser ikke ud som jeg vil - kager rundt i "tags", "plug-ins", header mig her og der... Det bliver enten for tøset eller for "kedeligt".
Måske er det sådan jeg er -lidt...?! For tøset eller for skandinavisk minimalist... Hvordan mon man får det til at gå op i en højere enhed?

Og jeg er ikke engang startet på teksterne endnu... IIIIiiiiihhhh altså!

Nu går jeg ud og laver stegt flæsk med persillesovs.... ;o)

11 kommentarer:

Sidse sagde ...

Du kan da bare teste på mig/os.!!! Det er sindsygt svært, når man ikke er vant med det, altså det er jeg ikke,...slet ikke.

Losarinas mor sagde ...

Stegt flæsk med persille sovs- det er vel ikke tøset eller minimalistisk :-)

Krutters Krøller sagde ...

Kære Sidse, åhhh det ville jeg faktisk rigtig gerne... men jeg slås også lidt med hvordan jeg håndterer min private blog her, og så være "offentlig" terapeut...
Men TUSIND tak for opbakningen! ;o)

Kære Miri, *GG* jeg tænkte på det samme... måske er jeg i virkeligheden mere bonde ...!? ;o)

Sidse sagde ...

Jeg er "offentlig terapeut" (tror jeg nok), men adskiller meget strengt mellem det ene og det andet. Det kan du også.

Krutters Krøller sagde ...

Kære Sidse,
Hvad har du gjort? Umiddelbart tænker jeg, at hvis jeg linker til min hjemmeside herfra, så kan man også følge tråden den anden vej... Og så ryger mit "private" univers her? ;o)

Sidse sagde ...

Du kan sende dit link til min mail. sidse@sidsephos.dk tror jeg nok. I blogland er jeg bare mig, i mit arbejdsland er jeg terapeut. Så jeg ville aldrig linke til mit erhverv gennem min blog.

Krutters Krøller sagde ...

Kære Sidse, 1000 tak! *S* Det vil jeg gøre her en af dagene - godt med lidt indspark... ;o)

Maria sagde ...

Ja det kan godt tage tid, at finde sin egen tone. Men øvelse gør mester og nogengange må vi gå fra hoved til pen og skrive mere og tænke mindre.

Men den ser fin ud din blog....

Karin sagde ...

Fedt at læse disse kommentarer og se at hjælpen er lige her - i blogland - fra Sidse! Vedr. at skille privat og arbejde. Kan sagtens følge dig og dine tanker - tjek julialahme.dk (privat blog) og businessbloggen julialahme.com. (begge link ligger på min blog). Hun er eksemplet på at der ikke er problemer i det, tværtimod! Vi / jeg vil rigtig gerne kende personen bagom!! Go go girl. Glæder mig vildt til at se resultatet kh Karin

Lotte Frodighed sagde ...

Hej Rina, jeg har lavet et par hjemmesider for andre i wordpress, og også for mig selv, og kender rigtig meget til dét med at finde "det rigtige" layout: Det som rammer en god balance mellem enkelthed og personlighed. Det tager mig altid forbandet meget tid, men lige pludselig er den der. Jeg tror det er vigtigt at give sig tid til at skabe det. Og mærke efter. Det kan tage dage og man bliver nødt til at gå fra det af og til (og lave persillesovs :OD )
Det er jo lidt lissom at indrette sit hus eller skabe et bogomslag. Det skal føles godt! Så man får lyst til at skrive og være der.

Der findes i øvrigt en god start guide til wordpress, hvis det er det du laver side i?

http://www.libris.dk/it_litteratur/webkonstruktion/vis_produkt/shop/wordpress/?cHash=faf9dc624d

Og mail endelig hvis der er noget!

Pøj pøj med det hele! Det er en glæde at følge dig!

Knus Lotte :-)
email:
fiskerhuset@gmail.com

Krutters Krøller sagde ...

Kære Karin,
Tak for det hele ;o)
Som du ser blev mit svar til dig til et indlæg *S*

Kære Lotte,
1000 tak for tippene - jeg prøver at gå frem og tilbage - jeg kæmper med min utålmodighed, som er svær at tøjle *S*. Lige nu er jeg gået i gang med teksterne... Interessant som man kan blokere, når man skal gøre noget godt for sig selv? ;o)