fredag den 24. september 2010

SLASK!!

Så kom jeg på rette hylde!! Det her er lige sådan jeg gerne vil arbejde - med ro, fordybelse, nærvær og æstetik!

Kursus i hypnoterapi er det kursus jeg er på, her i Skive. Hypnoterapi er selve terapiformen, hvor hypnosen anvendes som metode. Det er fuldstændig i forlængelse af åndedrætsterapien - det er direkte omsætteligt. Det kan bruges i behandling af grupper, familier, par, med børn... Det her skulle jeg have gjort for mange år siden - allerede mens jeg læste var jeg meget optaget af hypnose...

Jeg synes det er tankevækkende, at det jeg for mange år siden flirtede med, nu dukker op i arbejdsrelateret form. Tænk hvis vi havde haft mod og viden til at lytte til intuitionen, dengang, for 20 år siden... Universet er forunderligt?! What goes up must come down - what goes around, comes around ;o)

10 kommentarer:

Madame sagde ...

Hvor er det dog spændende for dig, Rina! Tillykke med at du har fundet din rette hylde med nærvær og fordybelse. Jeg har i den seneste tid fulgt Ravheksen, som har gjort samme rejse.
Og så var det meget spændende at læse, hvad du skrev hos mig med kontaten til din far.
Klem og ha' en rigtig god weekend!

Karin sagde ...

Ja, det er tankevækkende - at når noget som fanger os i den grad - vender vi alligevel "ryggen" til og vælger at overhøre vores intuition, som ellers er vores bedste ven, hvis vi vil den. Det har jeg også gjort mere end én gang. Så fedt at du er tilbage og få fat i det og at det er så fedt som du troede. Good for you. Kh Karin
PS. ved ikke med skyggeworkshop næste år, tjekker den lige ud - har været på shadow proces på det første kursus hun holdte.

Krutters Krøller sagde ...

Kære Madame
Tak for dine ord! Jeg tjekker straks Ravheksen ud...hende har jeg ikke læst. Jeg har ikke længere kontakt til min far, det er fint, men jeg ville have undværet mødet. Dengang følte jeg at jeg kom "hjem" *S*

Kære Karin
fortæl fortæl! Hvordan var shadow proces?
Kærligst begge ;o)

sidse sagde ...

Spændende.. og når man falder i hak med verden, bare kort tid engang imellem. Det er så klart, når det sker.

Krutters Krøller sagde ...

*S* "At falde i hak med verden..." Ja, det er sådan det er - at mange ting pludselig giver mening på et andet niveau. Du har nu sådan nogle dejlige billedlige udtryk o)

Losarinas mor sagde ...

Hvor er det fantastisk og så ganske dejligt :-)
Bliver glad på dine vegne.
Det må give en dyb ro. Og et godt afsæt for nye eventyr.

Maria sagde ...

Tillykke med at du har fundet din hylde.
Nogen gange skal vi rundt omkring for at se lyset. Men tænk på alt det du har lært undervejs som er med til at gøre hylden endnu mere rigtigt.

Krutters Krøller sagde ...

Kære Miri, tak *S* Det ro og uro på samme tid...eller måske er det min utålmodighed der higer efter eventyret? ;o)

Kære Maria, ja, i selve søgen og rejsen ligger oplevelser og gaver - hvis man kan se dem... o)

Jeanne Helmuth Hansen sagde ...

For fanden Rina her har jeg gået og tænkt at jeg måtte vente med at høre nyt til du var hjemme igen, og så har du blogget. Super fedt at få oplevelsen direkte fra fad, imens den er FRISK og STÆRK i erindringen. :-)

Krutters Krøller sagde ...

Kære Jeanne, ja, jeg havde taget den bærbare med - er ved at opdage, hvad sådan een kan bruges til - den kan jo flyttes rundt! *GG* Dejligt at du er med her... o)