onsdag den 1. september 2010

Hænger i bremsen....

Det gør jeg lidt med denne blog...lige pt...

Mit hovede er fyldt med firma-navne, logo-tegninger, cvr-nummer og den slags praktiske ting. For jeg starter mit eget...igen. Jeg har prøvet det før - men det var meget mere af nød end af lyst - den gang. Denne gang har jeg lokale-mulighed sammen med en rigtig god veninde - det bliver hyggeligt. Jeg har masser af ideer - og tid til at vente på at de kommer til verden, når jeg er klar.
Det er en rigtig god fornemmelse, selvom jeg ind i mellem gribes af panik, præstationsangst, og dårlig samvittighed over "bare at dandere den" på mine "fridage". For hvad er det egentlig liige jeg har gang i?

Dagens afsnit i Mark Nepos "dagbog" gav mening - han beskriver forskellen mellem Columbus og Carl Jung i deres egenskab af opdagelsesrejsende:
"Mens Columbus krydsede oceanet i den hensigt at nedbryde tingene og tage alle de skatte, han kunne finde, krydsede Jung et indre ocean i den hensigt at føje det sammen, som han måtte finde, for at skabe skatte af det, han allerede havde."

Uden den mindste sammenligning iøvrigt *SS* er det mit ønske - at samle, integrere og omsætte det jeg allerede ved, med det jeg er ved at lære. Jeg savner spiritualiteten, rejsen med den anden, muligheden for at skabe nyt i mit job, og det er det, der skal integreres.

Og derfor hænger jeg i bremsen på bloggen...lidt...endnu?
;o)

4 kommentarer:

Janne sagde ...

Hold da op. Vildt. Fedt. Jeg glæder mig til at høre hvad det liige er du har gang i - engang ;-).

Hav en god proces frem mod dit mål, Rina - jeg håber du får dit ønske opfyldt og kommer til at arbejde som du længes efter.

Krutters Krøller sagde ...

*SS*
Tak, Janne! Det er stadig i sin vorden... Men jeg tror på at det bliver godt - at skabe noget selv.
Kærligst

Sidse sagde ...

Meget spændt på hvad du pønser i at gøre. Og det er s.... svært at overskue det hele, når man selv starter. Pøj pøj søde..

Losarinas mor sagde ...

Sikke et spændende efterår !
Tillykke med beslutningen :-)
Og glæder mig til at høre mere.